Cruises IJsland

Er zijn 13 items gevonden
Reisduur
Prijs
Aantal sterren
Cruise IJsland en de Shetlandeilanden

13-daagse zeecruise MS Columbus***+ vanuit Amsterdam naar de Shetlandeilanden, Faeröer eilanden, IJsland en Londen Tilbury.

Verzendkosten: gratis
€ 1099,00 bij Kras.nl
Cruise Noorwegen, Spitsbergen & IJsland

21-daagse zeecruise per ms Prinsendam vanuit Amsterdam naar o.a. Eidfjord, Bergen, Ålesund, Spitsbergen, Akureyri, Isafjördur, Reykjavik, Rosyth

Verzendkosten: gratis
€ 4449,00 bij Kras.nl
Cruise Schotland, IJsland & Noorwegen

15-daagse zeecruise per ms Koningsdam**** vanuit Amsterdam naar o.a. Edinburgh, Invergordon, Reykjavik, Isafjordur, Akureyri, Ålesund en Bergen.

Verzendkosten: gratis
€ 2518,00 bij Kras.nl
Cruise IJsland, Groenland, Canada & Boston

37-daagse cruise per ms Rotterdam vanuit Rotterdam naar Noorwegen, IJsland, Groenland, Canada en Boston.

Verzendkosten: gratis
€ 5599,00 bij Kras.nl
Cruise IJsland, Schotland en Britse eilanden

21-daagse zeecruise per ms Prinsendam vanuit Amsterdam naar o.a. Lerwick, Torshavn, Eskifjordur, Isafjordur, Nanortalik, Qaqortoq, Reykjavik, Heimaey

Verzendkosten: gratis
€ 3339,00 bij Kras.nl
Cruise IJsland & Schotland

15-daagse reis per Costa Mediterranea naar o.a. Lerwick, Akureyri, Isafjord, Reykjavik, Invergordon en Bremerhaven

Verzendkosten: gratis
€ 2239,00 bij Kras.nl
Cruise Zomer in IJsland

12-daagse reis per MSC Meraviglia naar Kirkwall, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik en Invergordon

Verzendkosten: gratis
€ 1915,00 bij Kras.nl
Cruise Zomer in IJsland

12-daagse reis per MSC Meraviglia naar Kirkwall, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik en Invergordon

Verzendkosten: gratis
€ 1549,00 bij Kras.nl
Cruise Liverpool naar IJsland

13-daagse cruise vanuit Liverpool naar o.a. Dublin, IJsland en Ierland per MS Magellan***+

Verzendkosten: gratis
€ 1793,00 bij Kras.nl
Autorondreis Ontdek IJsland & Zuid Groenland 19 dagen

Combinatiereis van IJsland en Zuid Groenland. U verblijft in IJsland in cottages, die vaak prachtig gelegen zijn in de natuur. De huisjes beschikken over eigen douche/toilet en een kitchenette, zodat u zelf (desgewenst) ook kunt koken. Na afloop van uw IJsland rondreis vliegt u naar Narsarsuaq in Zuid Groenland, waar u 3 nachten verblijft. In dit gebied, dat sinds vorig jaar op de Werelderfgoedlijst staat, zijn verschillende overblijfselen uit de tijd dat de Vikingen zich hier vestigden, waarvan Brattahlid de belangrijkste is, in de kleine nederzetting Qassiarsuk. U vindt hier de ruïnes van de boerderij van de Viking Erik De Rode. Ook zeer de moeite waard zijn de Flower Valley, met een grote variëteit aan bloemen en planten, of een cruise door het Qooroq Icefjord, waar u van dichtbij de nieuwe ijsschotsen kunt bewonderen die hier van de gletsjer afbreken. Het is desgewenst mogelijk het verblijf in Groenland met een nacht te verlengen. 1 n Stay Apartments Einholt - Reykjavik 2 n Snorrastaðir Cottages - Snaefellsnes 3 n Fagravik Cottages - Akureyri2 n Mjoeyri Cottages - Eskifjörður1 n Lambhus Campinghutten - Hornafjörður2 n Eldhraun Holiday Homes - Kirkjubaejarklaustur2 n Gljufur Cottages - Hveragerði 1 n Stay Apartments Einholt - Reykjavik3 n Hotel Narsarsuaq - Narsarsuaq (Groenland)1 n Hotel Berg - Keflavik

Verzendkosten: gratis
€ 3190,00 bij BBI-Travel.nl
2019 12-Daagse Hurtigruten expeditie rondom IJsland

Vaar helemaal rondom IJsland aan boord van het expeditie schip MS Spitsbergen! IJsland is de perfecte bestemming voor ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar het onverwachte. De geschiedenis van het land gaat terug tot de oude sagen, en IJslandse volksverhalen zitten vol met mystiek, elfjes en trollen. Geniet van wandelingen door lavavelden, zie natuurlijke warmwaterbronnen, verken ruige wildernis, ontmoet zeldzame dieren in het wild en bezoek fascinerende historische nederzettingen.HoogtepuntenVerken mystiek IJsland - het land van vuur en ijsFascinerende natuur met watervallen, vulkanen en gletsjers Een paradijs voor het spotten van vogels en walvissenU vaart helemaal rondom IJsland Ongeschonden en geologisch actiefDe IJslandse natuur biedt adembenemende landschappen met watervallen tussen de krachtigste en ontzagwekkende Europa’s. IJsland ligt aan de Mid-Atlantische Rug, een positie die betekent dat het landschap zeer actief geologisch is, met veel uitbarstende vulkanen en geisers. Ervaar een verscheidenheid aan eilanden, steden en nederzettingen, spectaculaire uitzichten en interessante locaties! Tijdens uw reis rondom IJsland is er een ervaren expeditie team aan boord. Ontdekking van de wildernis, natuur, geschiedenis en nederzettingenTijdens deze 12-daagse expeditie cruise rondom IJsland, zult u genieten van wandelingen door lavavelden, de zuivere IJslandse lucht inademen, zwemmen in natuurlijke warmwaterbronnen, een bezoek brengen aan een van de vele musea of u gaat gewoon de omgeving op eigen gelegenheid verkennen en kletsen met vriendelijke locals. Dompel jezelf onder in de IJslandse ervaring met een van onze vele fantastische excursies.Het land van de sageDe erfenis van IJsland gaat terug tot de oude sagen en de volksverhalen zitten vol met elfjes en trollen, geïnspireerd door de gevarieerde natuur van het eiland. In het midden van deze uitgestrekte en inspirerende wildernis vindt u kleurrijke vissersdorpjes, badplaatsen en levendige stedelijke ruimtes. IJslanders houden hun erfgoed levend - zelfs vandaag nog. Als de lokale bevolking een nieuwe weg, een huis of een dam wil bouwen, is er één invloedrijke groep die moet worden geraadpleegd: de elfen.

Verzendkosten: gratis
€ 5022,00 bij BBI-Travel.nl
Northern Lights Cruise Noorderlicht boottocht

Boottocht vanuit Reykjavik, waarbij u goede kans heeft het Noorderlicht (Aurora Borealis) te bewonderen. Op zee is er geen sprake van "lichtvervuiling" , hoe donkerder het is, des te meer kans u heeft het groene en witte poollicht te zien, met prachtige stralenbundels, die door de lucht dansen. Aan boord van het comfortabele schip "Andrea" is een cafe/bar, toiletten en wifi en warme overalls zijn beschikbaar. De gidsen spelen vaak gitaar of harmonica om de avond muzikaal op te luisteren. Omdat het Noorderlicht alleen bij een heldere hemel kan worden gezien beslist men iedere dag op basis van de weersvooruitzichten of de tour doorgaat of niet. Uiteraard kunnen wij, als de tour wordt uitgevoerd,u geen garantie geven dat u het Noorderlicht daadwerkelijk zult waarnemen, aangezien dit afhankelijk is van de weersomstandigheden, bewolking etc. Vertrek: dagelijks vanuit de oude haven in Reykjavik. 01/09-15/10 om 22.00 uur 16/10-14/03 om 21.00 uur 15/03-15/04 om 22.00 uur Duur: 2 - 2,5 uur. Engelstalige gidsen. Prijs:01/09-31/12 € 62 per persoon01/01-15/04 - 78 per persoonKinderen t/m 6 jaar gratis, 7 t/m 15 jaar: 50% korting.Zorg voor warme kleding, handschoenen en een muts. Aan boord kunt u desgewenst een warme overall aantrekken.Transfer: € 16 p.p. retour vanaf uw hotel. Kinderen betalen 50%. Als u een hotel heeft in het oude centrum van Reykjavik kunt u vanwege parkeerrestricties niet bij uw hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet u op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van uw hotel.

Verzendkosten: gratis
€ 62,00 bij BBI-Travel.nl
Orkas & Noorderlicht 5 dagen

Een prachtige reis, inclusief een boottocht waarbij u goede kansen heeft om orka’s (killerwhales) en walvissen te zien op het prachtige Snaefellsnes schiereiland. ’s Avonds kunt u een tocht maken naar de fotogenieke Mount Kirkjufell, waar het Noorderlicht zich regelmatig laat zien in de wintermaanden. Met uw 4x4 huurauto kunt u ook de andere toeristische hoogtepunten van IJsland bezoeken, zoals de Golden Circle met de beroemde Gullfoss waterval, de hoog opspuitende Strokkur geiser en het Thingvellir Nationaal Park. Inbegrepen is tevens een Northern Lights Cruise vanuit Reykjavik. Optioneel kunt u excursies bijboeken naar de Blue Lagoon, de Vatnshellir lavagrotten en de Secret Lagoon.U verblijft de eerste en laatste nacht in Reykjavik in Stay Apartments Einholt en twee nachten op Snaefellsnes in het Grundarfjörður B&B .

Verzendkosten: gratis
€ 872,00 bij BBI-Travel.nl