Cruises Canada

Er zijn 13 items gevonden
Reisduur
Verzorging
Prijs
Aantal sterren
Cruise IJsland, Groenland, Canada & Boston

37-daagse cruise per ms Rotterdam vanuit Rotterdam naar Noorwegen, IJsland, Groenland, Canada en Boston.

Verzendkosten: gratis
€ 5599,00 bij Kras.nl
Cruise Alaska & Canada

Verzendkosten: gratis
€ 998,00 bij Kras.nl
Cruise van Engeland naar Canada

31-daagse cruise per MS Marco Polo naar o.a. Glengarriff, St. John's, Halifax, Charlottetown, Montreal, Quebec, Saguenay, Havre-Saint-Perre, Cap-aux-Meules, Sydney en Cobh

Verzendkosten: gratis
€ 3140,00 bij Kras.nl
16-daagse groepsrondreis inclusief vliegreis Western Canada and the Inside Passage

Een uniek concept in Canada! U begint met een korte rondreis per luxe touringcar en sluit af met een prachtige cruise door de Inside Passage en ontdekt zo wat West-Canada allemaal te bieden heeft.

Verzendkosten: gratis
€ 3866,00 bij DeJongIntra.nl
Rondreis Spectaculair West-Canada

19-daagse vlieg/busrondreis met o.a. Inside Passage cruise, Vancouver, Victoria en nationale parken

Verzendkosten: gratis
€ 2749,00 bij Kras.nl
16-daagse autorondreis inclusief vliegreis Totem Peaks

Een autorondreis waarbij u het beste van West-Canada ziet. Vancouver en Victoria, de prachtige natuur van de Canadian Rockies en een cruise langs de kust van British Columbia.

Verzendkosten: gratis
€ 2046,00 bij DeJongIntra.nl
15-daagse autorondreis Totem Peaks

Een autorondreis waarbij u het beste van West-Canada ziet. Vancouver en Victoria, de prachtige natuur van de Canadian Rockies en een cruise langs de kust van British Columbia.

Verzendkosten: gratis
€ 1615,00 bij DeJongIntra.nl
9-daagse rondreis Eastern Express

City lovers opgelet! De Eastern Express rondreis combineert de levendigste metropolen met een vleugje Canadese natuur. Hop van het dynamische Toronto door naar de Canadese hoofdstad Ottawa. Chill in één van de vele parken, nadat je de parlementsgebouwen op Parliament Hill bekeken hebt. C'est trés bien, die mix van Engelse en Franse charme in het historische Montréal. En tussendoor? Weidse uitzichten, idyllische dorpjes, weelderig landschap en een cruise langs de Thousand Islands. Je komt ogen tekort.

Verzendkosten: gratis
€ 1125,00 bij TUI.nl
21-daagse rondreis West Canada Compleet

De naam zegt het al: dit is de meest complete rondreis door West Canada. Alle highlights van deze regio volgen elkaar op in deze 21 dagen durende reis. Je ervaart niet alleen de schoonheid van Banff-, Jasper- en Glacier National Park, de Icefields Parkway en Vancouver Island, maar je bezoekt ook minder bekende hoogtepunten als de Harrison Hot Springs en Wells Gray Provincial Park met zijn veelvoud aan watervallen. Een sensatie is de cruise door de Inside Passage.

Verzendkosten: gratis
€ 2982,00 bij TUI.nl
15-daagse autorondreis Hoogtepunten van Oost Canada

Een prachtige hotelrondreis door het oosten van Canada. U vliegt naar Toronto en verblijft 13 nachten in comfortabele hotels. Meerdere overnachtingen op elke locatie zijn een garantie dat u elk gebied goed leert kennen. U bezoekt de steden Toronto, Montreal, Quebec City, Ottawa, het Algonquin Park, St. Lawrence River en de spectaculaire Niagara Falls.. Een schitterende 1000 Islands Cruise vanuit Rockport is bij de reis inbegrepen ! De totale afstand van deze rondreis bedraagt ongeveer 1926 km.

Verzendkosten: gratis
€ 1199,00 bij BBI-Travel.nl
2019 14-Daagse Expeditie Noordwest Passage, Kangerlussuaq - Cambridge Bay

Vaar mee aan boord van MS FRAM in de voetsporen van de vroege ontdekkingsreizigers van Kangerlussuaq in Groenland naar Cambridge Bay in Canada. Ervaar de rauwe en angstaanjagende schoonheid van het terrein dat sommige van de grootste ontdekkingsreizigers uit de geschiedenis te boven moesten komen. Zelfs vandaag de dag kunnen maar weinig schepen deze zeeweg passeren die door de afgelegen Arctische gebieden van Noord-Amerika snijdt.HoogtepuntenVaar de legendarische noordwestpassage binnenOntdek de Illuissat Icefjord, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staatVerken Gjøahavn, waar de Amundsen-expeditie twee jaar heeft doorgebracht en verschillende leden van het Franklin expeditieteam zijn begravenTraceer de geschiedenis terwijl we de route afleggen van beroemde expedities uit het verledenCruisen vanuit Groenland door de NoordwestpassageDe Northwest Passage verbindt de Stille en Atlantische Oceaan met elkaar en is een mooie en meedogenloze route die door de jaren heen het leven van veel ontdekkingsreizigers heeft geëist. Sinds het einde van de 15e eeuw was de zoektocht naar deze legendarische route door het Canadese Noordpoolgebied een heilige graal voor ontdekkingsreizigers. Er zijn records van bijna 40 expedities die deze wateren bevaren, om dit onbekende gebied te verkennen of om de zeeweg naar Azië te vinden. De eerste geregistreerde poging was de reis van John Cabot in 1497.De beroemdste reis hier was James Cook’s mislukte poging om de Passage te bevaren in 1776 en natuurlijk de noodlottige Franklin-expeditie van 1834. De eerste die de Noordwestpassage per schip veroverde was de Noorse ontdekkingsreiziger Roald Amundsen. Zijn expeditie duurde van 1903 tot 1906 op de omgebouwde haringboot Gjøa. Cruisen vanuit GroenlandBeginnend met Kangerlussuaq aan boord van MS Fram, heeft u de kans om enkele van de Groenlandse Inuit nederzettingen en de Ilulissat Icefjord, die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, te zien voordat we de Straat Davis oversteken en de Canadese Arctische Archipel Nunavut binnenvliegen.Een cruise naar het echte noordenWe banen ons een weg door de ijzige wateren van Arctic Canada, of Nunavut zoals het in Inuit bekend is. Je zult versteld staan van de uitgestrekte ongerepte wildernis vanaf het dek. We willen verschillende plaatsen bezoeken met sporen van eerdere expedities. We zullen een aantal van ’s werelds noordelijkste gemeenschappen oproepen, legendarische inhammen en kanalen verkennen en je meenemen op spannende boottochten en landingen. Wanneer de omstandigheden het toelaten, zullen we onze kajaks te water laten of u meenemen op trektochten.Top van de wereldOp de top van de wereld zijn betekent varen in het ijs. Op deze reis, zoals de reizen van de ontdekkingsreizigers vóór ons, zullen we gaan waar het ijs het toelaat. Ongeacht waar we varen of wat we zullen zien, we kunnen een veilige en spannende expeditie beloven. Je vaart tenslotte de Noordwestpassage binnen, iets wat nog maar een paar schepen hebben geprobeerd.

Verzendkosten: gratis
€ 9999,00 bij BBI-Travel.nl
Niagara Falls, natuurwonder van Noord-Amerika

Leuke pluspunten om te wetenBezoek de beroemdste watervallen ter wereld: Niagara Falls Cruise op de Hornblower langs de Horseshoe FallsLunch met uitzicht op de watervallenNiagara on the Lake en wijnproeverij bij lokale wijngaardBezoek de beroemdste watervallen ter wereld: de Niagara Falls. Half op Canadees en half op Amerikaans grondgebied, worden de watervallen gevoed door de Niagara River die van Lake Eyrie naar Lake Ontario loopt en bestaan uit 3 delen: De American Falls, de Bridal Falls en het beroemde plaatje de Horseshoe Falls. De Niagara Falls zijn niet zo zeer de hoogste waterval, maar wat het werkelijk spectaculair maakt is de hoeveelheid water die zich hier bulderend een weg naar beneden stort. U wordt opgehaald vanuit uw hotel in Toronto en rijdt in ca. 1.5 uur naar Niagara. Een gids zal onderweg alvast wat leuke weetjes vertellen over één van de mooiste natuurwonderen van het Amerikaans continent. Een cruise met de Hornblower langs de watervallen is inbegrepen, zodat u van dichtbij de kracht van de watervallen kunt voelen. Andere opties kunt u ter plaatse bijboeken, zoals een helikoptervlucht of de 'journey behind the falls', waarbij u met een lift dwars door de rotsen gaat en zo achter de waterval uitkomt. U luncht met uitzicht over de watervallen en er is genoeg vrije tijd om zelf nog uitgebreid rond te kunnen kijken. Op de terugweg stopt u nog in het idyllische dorpje Niagara on the Lake. Door de Victoriaanse sfeer met de kleurrijke oude huisjes en zo af en toe een paard en wagen die voorbij rijdt, zult u er het gevoel hebben dat u vele jaren mee terug wordt genomen in de tijd. In de omgeving zijn diverse wijngaarden te vinden, waar u een rondleiding kunt krijgen en natuurlijk de heerlijke lokale wijn kunt proeven.528886,528915,529307,529794BelangrijkDeze excursie wordt dagelijks uitgevoerd in internationale groepjes. U wordt opgehaald vanuit geselecteerde hotels in Downtown Toronto.

Verzendkosten: gratis
€ 108,00 bij 333Travel.nl
16-daagse autorondreis Charmante B&Bs van Ontario & Quebec

Een prachtige B&B rondreis door het oosten van Canada. U vliegt met KLM naar Toronto en verblijft 14 nachten in comfortabele B&B’’s. Meerdere overnachtingen op elke locatie zijn een garantie dat u elk gebied goed leert kennen. Een fantastische rondreis waarbij u een bezoek brengt aan Toronto, Montreal, Mauricie Region Trois Rivieres, Tadoussac, Quebec City, Ottawa, Algonquin Park, St. Lawrence River en de spectaculaire Niagara Falls. Een 1000 Islands cruise vanuit Rockport is bij de reissom inbegrepen. De totale afstand van deze rondreis bedraagt ongeveer 2582 km.

Verzendkosten: gratis
€ 1716,00 bij BBI-Travel.nl