Cambodja

Er zijn 61 items gevonden
Reisduur
Type reis
toon alle 13 type reizen
Prijs
Rondreis Thailand & Cambodja

Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Bangkok, Phnom Penh, Siem Reap en fijne dagen aan het strand

Verzendkosten: gratis
€ 1229,00 bij Kras.nl
Rondreis Thailand & Cambodja + Thai Garden Resort

Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Bangkok, Phnom Penh, Siem Reap en fijne stranddagen

Verzendkosten: gratis
€ 1499,00 bij Kras.nl
Starterspakket Phnom Penh - Cardamom Hotel

Tijdens deze startersreis heeft u, na drie dagen avontuurlijk Phnom Penh, volledig zelf de leiding over uw vakantie. Het Cardamom Hotel ligt op loopafstand van het centrum van Phnom Penh.

Verzendkosten: gratis
€ 857,00 bij 333Travel.nl
Rondreis Vietnam & Cambodja

Vlieg-/busreis inclusief ontbijt met bezoek aan o.a. Ho Chi Minh City, Hoi An, Hué, Halong Bay, Phnom Penh en Angkor Wat

Verzendkosten: gratis
€ 1703,00 bij Kras.nl
Rondreis Cultuurproeven in Laos & Cambodja

Verzendkosten: gratis
€ 1999,00 bij Kras.nl
Starterspakket Siem Reap - Angkor Paradise Hotel

Een ideaal pakket om zelf uw vakantie in te delen. Het Angkor Paradise Hotel is een fijn hotel net buiten het centrum van Siem Reap met een heerlijk buitenzwembad.

Verzendkosten: gratis
€ 888,00 bij 333Travel.nl
Vietnam - Zuid-Vietnam & Cambodja

fietsvakantie langs hotels en guesthouses

Verzendkosten: gratis
€ 1675,00 bij SNP Natuurreizen
NIEUW
Groepsreis Cambodja; Wereldwonder Angkor Wat

Onze rondreis Cambodja kan met recht een delicatesse voor de ware reisliefhebber worden genoemd. Je maakt uitgebreid kennis met het land, de geschiedenis en cultuur van de Khmerbevolking. Je bezoekt de hoofdstad Phnom Penh, je slentert door het kalme Kampot, je logeert ‘bij de mensen thuis’ en relaxt op het mooie eiland Koh Rong. Uiteraard staat de wereldberoemde Angkor Wat ook op het programma!

Verzendkosten: gratis
€ 1699,00 bij Shoestring.nl
Groepsreis Vietnam & Cambodja; Ontdekkingsreis door Indochina

Vietnam en Cambodja zijn twee bijzondere bestemmingen met elk een eigen karakter. In het prachtige Vietnam logeer je in de schilderachtige Ha Long Bay, je bezoekt de keizerlijke hoofdstad Hué en ziet het historische stadje Hoi An. Na de bruisende steden Ho Chi Minh City en Phnom Penh is het tijd voor het slaperige Cambodjaanse stadje Battambang. Je reis sluit je af met hét hoogtepunt van Indochina: Angkor Wat. Boek nu deze ontdekkingstocht door Indochina!

Verzendkosten: gratis
€ 1699,00 bij Shoestring.nl
Starterspakket Phnom Penh - Queen Grand Boutique Hotel

Een ideaal pakket om zelf uw vakantie in te delen. Het Queen Grand Boutique Hotel is een fijn, kleinschalig hotel in het centrum van Phnom Penh.

Verzendkosten: gratis
€ 877,00 bij 333Travel.nl
Rondreis LAOS EN CAMBODJA - 23 dagen; Genieten langs de Mekong

Deze unieke reis voert je via het sfeervolle Luang Prabang met zijn vele gouden tempels naar de mysterieuze Vlakte der Kruiken. Het is heerlijk ontspannen in het ‘Dorp aan de Rivier’ Vang Vieng en in het Frans koloniale Vientiane. Je bezoekt de onontdekte Kratie provincie in Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en in de jungle gelegen tempelcomplexen zoals het mystieke Angkor Wat. Een bijzondere route met zowel bekende hoogtepunten als minder bezochte gebieden.

Verzendkosten: gratis
€ 1995,00 bij Koningaap.nl
Discover Cambodja Deluxe

Tijdens deze korte reis door Cambodja ziet u alle hoogtepunten, van de tegenstellingen in de hoofdstad Phnom Penh tot het bijzondere tempelcomplex Angkor Wat.

Verzendkosten: gratis
€ 753,00 bij 333Travel.nl
Cambodja Highlights

Tijdens deze kennismakingsreis brengt u een bezoek aan de hoogtepunten van Cambodja, met o.a. Phnom Penh, Angkor Wat, de mooie omgeving van Battambang en het koloniale Kampot.

Verzendkosten: gratis
€ 1055,00 bij 333Travel.nl
Cambodja - Vietnam en Cambodja Deluxe

Tijdens uw reis door Cambodja zal een bezoek aan een van de 7 wereldwonderen, Angkor Wat, het hoogtepunt zijn. Tevens zult u meer leren over het donkere verleden van Cambodja, tijdens het regime van de Rode Khmer. Tijdens de reis heeft u voldoende gelegenheid om Siem Reap en Phnom Penh op eigen houtje te bezichtigen.

Verzendkosten: gratis
€ 526,00 bij 333Travel.nl
Mekong Delta tour Saigon-Phnom Penh per boot

Vanuit Ho Chi Minh Stad kunt u via de prachtige groene Mekong Delta naar Cambodja reizen. Eerst maakt u een 2-daagse cruise op de mooie Bassac boot door de delta en op de laatste dag vaart u per speedboat naar Phnom Penh.

Verzendkosten: gratis
€ 563,00 bij 333Travel.nl
Op zoek naar tempels en dieren

Cambodja is een ontzettend bijzonder en leuk land om met het hele gezin te bezoeken. U ziet hier de prachtigste tempels, een grote variatie aan dieren, groene jungle en leert de lokale bevolking kennen.

Verzendkosten: gratis
€ 1329,00 bij 333Travel.nl
Op zoek naar tempels en dieren

Cambodja is een ontzettend bijzonder en leuk land om met het hele gezin te bezoeken. U ziet hier de prachtigste tempels, een grote variatie aan dieren, groene jungle en leert de lokale bevolking kennen.

Verzendkosten: gratis
€ 2492,00 bij 333Travel.nl
Grand Tour Vietnam en Cambodja

Inclusief vluchten. Deze rondreis brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam & Cambodja. U vliegt naar Hanoi en verlaat Vietnam vanuit Ho Chi Minh Stad. U doorkruist Vietnam op deze wijze van noord naar zuid. Vervolgens vliegt nu naar Cambodja om daar de hoogtepunten te bezoeken.

Verzendkosten: gratis
€ 2677,00 bij 333Travel.nl
15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

We beginnen deze prachtige rondreis in Thailand. Per boot en skytrain ontdekken we Bangkok met haar vele tempels en het Grand Palace. Via Chanthaburi, bekend om de edelstenenmarkt, reizen we naar Cambodja waar het turbulente verleden centraal staat. In Phnom Penh bezoeken we de killing fields en het Tuol Slengmuseum, een voormalige gevangenis uit de Rode Khmertijd. We verkennen de Khmerdorpen in de omgeving van Battambang. En uiteraard mogen de tempels van Angkor niet ontbreken. Na alle indrukken die we in Cambodja hebben opgedaan, is het heerlijk relaxen aan het zwembad van ons 4-sterrenresort.

Verzendkosten: gratis
€ 1279,00 bij TUI.nl
Vietnam - Zuid-Vietnam & Cambodja

fietsvakantie langs hotels, guesthouses en homestays

Verzendkosten: gratis
€ 2245,00 bij SNP Natuurreizen
NIEUW
Familiereis VIETNAM, CAMBODJA EN THAILAND AVONTUUR - 21 dagen; Aziatische ervaringen

Dit is een familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een tropisch eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.

Verzendkosten: gratis
€ 2695,00 bij Koningaap.nl
Rondreis VIETNAM EN CAMBODJA - 21 dagen; Over Mekong naar Angkor

De hoogtepunten van Vietnam en Cambodja laten zich prima combineren in deze reis van drie weken. De koloniale wijken van Hanoi en een boottocht tussen de rotseilanden van de spectaculaire Halongbaai. De keizerlijke tombes in Hué, Chinese architectuur in Hoi An en talloze brommertjes in mondain Saigon. Diep door de Mekongdelta naar Phnom Penh en een uitgebreide verkenning van de tempels van Angkor. Over afwisseling heb je tijdens je rondreis door Vietnam en Cambodja zeker niet te klagen.

Verzendkosten: gratis
€ 1795,00 bij Koningaap.nl
Grand Tour Vietnam en Cambodja - Vietnam deel

Tijdens deze hoogtepuntenreis krijgt u een goede indruk van de natuur van Vietnam, de baaien, een variatie aan steden en diverse cultuurmonumenten. Tevens maakt u twee indrukwekkende boottochten tijdens deze prachtige reis.

Verzendkosten: gratis
€ 1244,00 bij 333Travel.nl
Alle aandacht voor Angkor

Deze tour neemt u per fiets en wandelend mee op verkenningstocht naar de bekende en vooral minder bekende plekjes van het Angkor tempelcomplex en de jungle-achtige omgeving vol verborgen schatten.

Verzendkosten: gratis
€ 526,00 bij 333Travel.nl
Avontuurlijk Thailand en Cambodja

Inclusief vluchten. Tijdens deze avontuurlijke combinatiereis bezoekt u naast de hoofdsteden van Thailand en Cambodja ook de mooiste natuur-gebieden van deze landen. Een echte aanrader voor de natuur- en cultuur liefhebber.

Verzendkosten: gratis
€ 1957,00 bij 333Travel.nl
Cambodja Highlights Deluxe

Inclusief vluchten. Tijdens deze kennismakingsreis brengt u een bezoek aan de hoogtepunten van Cambodja, met o.a. Phnom Penh, Angkor Wat en de mooie omgeving van Battambang. Aansluitend een strandvakantie in Sihanoukville.

Verzendkosten: gratis
€ 2219,00 bij 333Travel.nl
Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja

Inclusief vluchten. Ontdek de mooiste hoogtepunten van 3 prachtige Aziatische landen. U doorkruist Vietnam van noord naar zuid, met o.a de werelderfgoederen Halong Bay en Hoi An. In Laos ziet u het charmante Luang Prabang en de karstgebergten bij Vang Vieng. Tenslotte leert u in Cambodja de historie van het Khmer-regime kennen en het wereldwonder Angkor Wat.

Verzendkosten: gratis
€ 2900,00 bij 333Travel.nl
Vietnam en Cambodja

Op deze privéreis met chauffeur ontdek je alle bezienswaardigheden van Vietnam en Cambodja. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

Verzendkosten: gratis
€ 2779,00 bij Src-reizen.nl
Angkor Wat en Phnom Penh Deluxe

Combineer de twee belangrijkste hoogtepunten van Cambodja. U bezoekt het prachtige Angkor tempelcomplex. Dan reist u naar Phnom Penh voor een complete stadexcursie. Verblijf in deluxe hotels.

Verzendkosten: gratis
€ 433,00 bij 333Travel.nl
Mekong Delta tour Saigon-Phnom Penh over land

Reis vanuit Ho Chi Minh Stad via de prachtige Mekong Delta naar Cambodja. U leert het lokale leven kennen, maakt een boottocht door de kanalen en bezoekt de drijvende markt. Per speedboat vaart u tenslotte naar Phnom Penh.

Verzendkosten: gratis
€ 368,00 bij 333Travel.nl
Wereld vol Wonderen

Met deze 6-daagse rondreis bezoekt u een van de 7 wereldwonderen Angkor Wat en de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh.

Verzendkosten: gratis
€ 290,00 bij 333Travel.nl
Go Eco in Cambodja

Deze tour neemt u mee de binnenlanden van Zuidwest-Cambodja in. Onder begeleiding van gidsen uit het lokale dorp zult u de prachtige natuur gaan verkennen en er meer over leren.

Verzendkosten: gratis
€ 286,00 bij 333Travel.nl
Phnom Penh & Siem Reap in Comfort en Luxe

Inclusief vluchten. Verblijf in heerlijke 5* luxe en comfort in de 2 belangrijkste plaatsen van Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en het provinciale Siem Reap, bekend om het indrukwekkende Angkor tempelcomplex.

Verzendkosten: gratis
€ 1481,00 bij 333Travel.nl
Ontdekkingsreis Cambodja

Tijdens deze Ontdekkingsreis Cambodja bezoekt u de bekendste maar ook prachtige onbekende tempels en gaat u diep de binnenlanden in. U ziet ontzettend veel en leert het echte Cambodja kennen.

Verzendkosten: gratis
€ 3111,00 bij 333Travel.nl
Starterspakket Phnom Penh - Sofitel Phnom Penh Phokeethra

Een ideaal pakket om zelf uw vakantie in te delen. Het luxe Sofitel Phnom Penh Phokeethra, in sfeervolle koloniale stijl, biedt uitstekende service en comfort en ligt op loopafstand van het Royal Palace en Nationaal Museum.

Verzendkosten: gratis
€ 1105,00 bij 333Travel.nl
Individuele rondreis Cambodja en Thailand

Deze schitterende reis door Thailand en Cambodja laat je kennis maken met de allermooiste plekken van beide landen op een heerlijke ontspannen manier. Je begint in Bangkok waarna je via Chiang Mai terecht komt bij één van de mooiste plekken ter wereld; de tempels van Angkor. Daarna is het tijd voor de natuur en ga je op zoek naar gibbons in het sprookjesachtige Khao Sok National Park. Je beëndigt de reis aan de azuurblauwe zee op Koh Samui.

Verzendkosten: gratis
€ 1495,00 bij Dagboekreizen.nl
Vietnam en Cambodja

Ontdek in Azië in Vietnam en Cambodja alle hoogtepunten: Hanoi en Ho Chi Minh-Stad, Angkor Wat en Angkor Thom, Hoi An, Hue, Halong Bay, Mekong-delta, Phnom Penh en Killing Fields met de reisleiders van SRC Reizen

Verzendkosten: gratis
€ 2498,00 bij Src-reizen.nl
Ontdekkingsreis Cambodja

Tijdens deze Ontdekkingsreis Cambodja bezoekt u de bekendste maar ook prachtige onbekende tempels en gaat u diep de binnenlanden in. U ziet ontzettend veel en leert het echte Cambodja kennen.

Verzendkosten: gratis
€ 2302,00 bij 333Travel.nl
Grand Tour Thailand, Laos en Cambodja

Laat u meevoeren door de indrukwekkende cultuur van Zuidoost-Azie tijdens deze rondreis door niet alleen Thailand, maar ook het authentieke Laos en Cambodja. Hoewel alle drie de landen boeddhistisch zijn, zijn ze qua cultuur, natuur en bezienswaardigheden compleet verschillend.

Verzendkosten: gratis
€ 2589,00 bij 333Travel.nl
Cambodja Highlights Deluxe

Tijdens deze kennismakingsreis brengt u een bezoek aan de hoogtepunten van Cambodja, met o.a. Phnom Penh, Angkor Wat, de mooie omgeving van Battambang en het koloniale Kampot.

Verzendkosten: gratis
€ 1163,00 bij 333Travel.nl
Grand Tour Vietnam en Cambodja - Cambodja deel

Tijdens uw reis door Cambodja zal een bezoek aan een van de 7 wereldwonderen, Angkor Wat, het hoogtepunt zijn. Tevens zult u meer leren over het donkere verleden van Cambodja, tijdens het regime van de Rode Khmer. Tijdens de reis heeft u voldoende gelegenheid om Siem Reap en Phnom Penh op eigen houtje te bezichtigen.

Verzendkosten: gratis
€ 465,00 bij 333Travel.nl
Bijzondere Binnenlanden van Cambodja

Ga van de gebaande paden af en ervaar het ongerepte Cambodja, zoals de meesten het land nooit te zien krijgen. Ontdek de weelderige natuur, de rijke flora en fauna en de vriendelijke Cambodjanen van het platteland.

Verzendkosten: gratis
€ 1903,00 bij 333Travel.nl
Angkor Wat Tour

Een 4 daagse tour waarin u uitgebreid kennis maakt met een van de 7 wereldwonderen, de tempels van Angkor.

Verzendkosten: gratis
€ 162,00 bij 333Travel.nl
Discover Cambodja Deluxe

Inclusief vluchten. Bezoek alle hoogtepunten van Cambodja, zoals de hoofdstad Phnom Penh, het mooie landschap rondom Battambang en uiteraard Siem Reap. Hier vindt u het beroemde Angkor tempelcomplex, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Verzendkosten: gratis
€ 1562,00 bij 333Travel.nl
Grand Tour Vietnam, Laos en Cambodja Deluxe

Inclusief vluchten. Ontdek de mooiste hoogtepunten van 3 prachtige Aziatische landen, met verblijf in deluxe hotels. U doorkruist Vietnam van noord naar zuid, met o.a de werelderfgoederen Halong Bay en Hoi An. In Laos ziet u het charmante Luang Prabang en de karstgebergten bij Vang Vieng. Tenslotte leert u in Cambodja de historie van het Khmer-regime kennen en het wereldwonder Angkor Wat. Een ware hoogtepuntenreis!!

Verzendkosten: gratis
€ 3170,00 bij 333Travel.nl
Bijzondere Binnenlanden van Cambodja

Inclusief vluchten. Ga van de gebaande paden af en ervaar het ongerepte Cambodja, zoals de meesten het land nooit te zien krijgen. Ontdek de weelderige natuur, de rijke flora en fauna en de vriendelijke Cambodjanen van het platteland.

Verzendkosten: gratis
€ 2670,00 bij 333Travel.nl
Phnom Penh en Siem Reap

U verblijft in zeer bijzondere, trendy hotels in de 2 belangrijkste plaatsen van Cambodja, de hoofdstad Phnom Penh en het provinciale Siem Reap, bekend om het nabijgelegen indrukwekkende Angkor tempelcomplex.

Verzendkosten: gratis
€ 1511,00 bij 333Travel.nl
Individuele rondreis Vietnam, Cambodja en Thailand

Deze reis neemt je mee naar lang vervlogen tijden! Droom weg bij de Tha Prom tempel in Angkor en maak contact met de bergvolkeren in Sapa. Het strand hebben we voorzien in Hoi An dat als plaats zelf zo van een prentenbriefkaart lijkt te zijn weggelopen.... Echt een zeer mooie en complete reis!

Verzendkosten: gratis
€ 1695,00 bij Dagboekreizen.nl
Wereld vol Wonderen Deluxe

Met deze 6-daagse rondreis bezoekt u een van de 7 wereldwonderen Angkor Wat en de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. U verblijft in deluxe accommodaties.

Verzendkosten: gratis
€ 335,00 bij 333Travel.nl
Avontuurlijk Cambodja

Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u een van de prachtigste werelderfgoederen ter wereld: het Angkor tempelomplex. Ook verkent u de landelijke omgeving van Siem Reap en Phnom Penh.

Verzendkosten: gratis
€ 516,00 bij 333Travel.nl
Discover Cambodja

Tijdens deze korte reis door Cambodja ziet u alle hoogtepunten, van de tegenstellingen in de hoofdstad Phnom Penh tot het bijzondere tempelcomplex Angkor Wat.

Verzendkosten: gratis
€ 667,00 bij 333Travel.nl
Vietnam - Grand Tour Vietnam en Cambodja Deluxe

Tijdens deze hoogtepuntenreis krijgt u een goede indruk van de natuur van Vietnam, de baaien, een variatie aan steden en diverse cultuurmonumenten. Tevens maakt u twee indrukwekkende boottochten tijdens deze prachtige reis.

Verzendkosten: gratis
€ 1440,00 bij 333Travel.nl
Angkor Wat en Phnom Penh

Combineer de twee belangrijkste hoogtepunten van Cambodja. In Siem Reap bezoekt u het prachtige Angkor tempelcomplex. Dan reist u naar de hoofdstad Phnom Penh voor een mooie en indrukwekkende stadexcursie.

Verzendkosten: gratis
€ 410,00 bij 333Travel.nl
Discover Cambodja

Inclusief vluchten. Bezoek alle hoogtepunten van Cambodja, zoals de hoofdstad Phnom Penh, het mooie landschap rondom Battambang en uiteraard Siem Reap. Hier vindt u het beroemde Angkor tempelcomplex, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Verzendkosten: gratis
€ 1476,00 bij 333Travel.nl
Cambodja Highlights

Inclusief vluchten. Tijdens deze kennismakingsreis brengt u een bezoek aan de hoogtepunten van Cambodja, met o.a. Phnom Penh, Angkor Wat en de mooie omgeving van Battambang. Aansluitend een strandvakantie in Sihanoukville.

Verzendkosten: gratis
€ 2092,00 bij 333Travel.nl
Grand Tour Vietnam en Cambodja Deluxe

Inclusief vluchten. Deze rondreis brengt u langs de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam & Cambodja. U vliegt naar Hanoi en verlaat Vietnam vanuit Ho Chi Minh Stad. U doorkruist Vietnam op deze wijze van noord naar zuid. Vervolgens vliegt nu naar Cambodja om daar de hoogtepunten te bezoeken.

Verzendkosten: gratis
€ 2934,00 bij 333Travel.nl
Starterspakket Siem Reap - Sokha Angkor

Een ideaal pakket om zelf uw vakantie in te delen. Siem Reap is de perfecte verblijfplaats om de tempels van de oude stad Angkor te bezoeken, waaronder de wereldberoemde Angkor Wat.

Verzendkosten: gratis
€ 962,00 bij 333Travel.nl
Familiereis LAOS EN CAMBODJA - 22 dagen; Onbekend Indochina

Dit is een unieke familiereis Laos en Cambodja voor avontuurlijk ingestelde gezinnen met kinderen van 12 tot 19 jaar. De reis voert je in Laos via het sfeervolle Luang Prabang met zijn vele tempels en monniken naar het ‘Dorp aan de Rivier’ Vang Vieng en de Frans koloniale hoofdstad Vientiane. In Cambodja slaap je een nacht bij de mensen thuis, je bezoekt Phnom Penh en de ruïnes van het mystieke Angkor. Tot slot is het heerlijk relaxen op het idyllische eilandje Koh Rong Samloen. Uiteraard logeer je regelmatig in hotels met zwembad.

Verzendkosten: gratis
€ 2795,00 bij Koningaap.nl
Angkor Wat per fiets

U fietst naar het Angkor tempelcomplex en fietst daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, naar de belangrijkste tempels. Bekijk ze van dichtbij en hoor de bijzondere verhalen.

Verzendkosten: gratis
€ 117,00 bij 333Travel.nl
Angkor Wat excursie

U reist per airco auto naar het Angkor tempelcomplex en bezoekt daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, de belangrijkste tempels en hoort de bijzondere verhalen.

Verzendkosten: gratis
€ 81,00 bij 333Travel.nl