Een mooie groepsreis door Ierland

Er zijn 17 items gevonden
Reisduur
Aantal sterren
Prijs
8-Daagse fietsrondreizen met bagagevervoer

Deze fietsrondreizen organiseren wij in samenwerking met een Ierse fietsreizen-specialist, die al 29 jaar ervaring heeft in het organiseren van fietsreizen. U logeert tijdens de rondreis in een mix van kleine hotels en uitstekende guesthouses. U kunt de reis boeken met een groep, onder begeleiding van een gids (geselecteerde data) of op individuele basis (dagelijks vertrek van 21/4-5/10). De gemiddelde fietsafstand per dag is ca. 50 km, maar men geeft elke dag ook de mogelijkheid langere routes te fietsen. Je krijgt een routebeschrijving en fietskaarten mee en kunt in je eigen tempo fietsen. De reizen zijn op basis van logies en een uitgebreid Iers ontbijt en er is 1 diner inbegrepen. De groepen bestaan uit mensen van verschillende nationaliteiten. Bij de groepsreis volgt de gids de groep in een busje/bezemwagen en verzorgt het vervoer van de bagage. Als je alleen reist kun je ook op basis van indeling met een andere deelnemer aan de reis in een 2-persoonskamer boeken. Er is een ruime keuze uit vertrekdata in verschillende gebieden.

Verzendkosten: gratis
€ 893,00 bij BBI-Travel.nl
Ierland - Connemara, Aran & the Burren

Reisduur wandelvakantie: 6-9 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 1260,00 bij SNP Natuurreizen
15-daagse busrondreis Ierland rondreis

Deze prachtige reis laat u kennismaken met dit schitterende eiland, vol met indrukwekkende natuur en cultuur.

Verzendkosten: gratis
€ 1349,00 bij DeJongIntra.nl
9-daagse vlieg-busrondreis Ierland in Vogelvlucht

Maak tijdens deze reis met deskundige reisleiding kennis met het smaragdgroene eiland Ierland, dat zo rijk is aan historie, mysterie, muziek en natuur!

Verzendkosten: gratis
€ 899,00 bij DeJongIntra.nl
10-daagse vlieg-busrondreis Hoogtepunten van Ierland

Al vele jaren een topper in ons programma! Deze reis met deskundige reisleiding is zeker een reis vol hoogtepunten!

Verzendkosten: gratis
€ 999,00 bij DeJongIntra.nl
13-daagse vlieg-busrondreis All of Ireland

Deze reis met deskundige reisleiding laat u kennismaken met vrijwel heel Ierland: een sterk wisselend landschap, eeuwenoude monumenten en de gastvrije bevolking!

Verzendkosten: gratis
€ 1239,00 bij DeJongIntra.nl
Ierland - Kerry & Beara

Reisduur vakantie: 10-14 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 1885,00 bij SNP Natuurreizen
Ierland - Kerry & Beara

Reisduur wandelvakantie: 10-14 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 1885,00 bij SNP Natuurreizen
Ierland - Connemara, Aran & the Burren

Reisduur wandelvakantie: 6-9 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 1260,00 bij SNP Natuurreizen
NIEUW
9-daagse vlieg-busrondreis 40 Shades of Green

Een fantastische reis, waarin u de mooiste natuurgebieden met de vele tinten groen en de belangrijkste steden in het noorden van Ierland bezoekt.

Verzendkosten: gratis
€ 899,00 bij DeJongIntra.nl
8-daagse vlieg-busrondreis Connemara and the Burren

Nieuwe reis naar twee authentieke en ruige gedeeltes van Ierland. Prachtige natuur en vergezichten worden afgewisseld met steden als Dublin, Carrick-on-Shannon, Galway en Cork.

Verzendkosten: gratis
€ 749,00 bij DeJongIntra.nl
Rondreis Grand Tour Ierland

11 dagen Ierland met o.a. Belfast, Giant's Causeway, Ring of Kerry, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin

Verzendkosten: gratis
€ 899,00 bij Kras.nl
Rondreis Hello Ireland

8 dagen Ierland met o.a. Dublin, The Burren, Cliffs of Moher, Connemara, Ring of Kerry

Verzendkosten: gratis
€ 669,00 bij Kras.nl
Hoogtepunten Ierland

Ontdek de hoogtepunten van Ierland: Giant's Causeway, Dublin, Belfast, Ring of Kerry, Cliffs of Moher, Galway, Cork, Limerick, Londonderry en schiereiland Dingle met de reisleiders van SRC Reizen

Verzendkosten: gratis
€ 1698,00 bij Src-reizen.nl
Belfast en Noord-Ierland

Ontdek het prachtige Belfast en Noord-Ierland met filmlocatie van de hitserie Game of Thrones met de beste SRC-reisleider

Verzendkosten: gratis
€ 898,00 bij Src-reizen.nl
8-Daagse budgetreis per bus Zuid West Ierland- Paddywagon Tours

Deze voordelige budgetrondreizen organiseren wij in samenwerking met Paddywagon Tours, waarbij je per touringcar door Ierland reist en overnacht in hostels. Er wordt bij deze groepsreizen, gereisd met een kleine bus onder leiding van goede (engelstalige) gidsen, die boeiend kunnen vertellen over de Ierse historie en tradities. Alle entrees zijn inbegrepen in de reissom. Je overnacht in eenvoudige kamers met een stapelbed en kunt gebruik maken van gemeenschappelijke douches en toiletten. Je kunt ook boeken voor de deluxe optie, waarbij je verblijft in B&B’ s en budgethotels in kamers met eigen douche/toilet. Paddywagon Tours biedt ook kortere of langere rondreizen door andere gebieden aan (routes en prijzen op aanvraag).Alleenreizenden kunnen boeken op basis van indeling met andere deelnemers aan de reis. Alle vertrekdata (elke vrijdag van 30/3-26/10) zijn gegarandeerd.

Verzendkosten: gratis
€ 608,00 bij BBI-Travel.nl
8-Daagse budgetreis per bus All Ireland - Paddywagon Tours

Deze voordelige budgetrondreizen organiseren wij in samenwerking met Paddywagon Tours, waarbij je per touringcar door Ierland reist en overnacht in hostels. Er wordt bij deze groepsreizen, gereisd met een kleine bus onder leiding van goede (engelstalige) gidsen, die boeiend kunnen vertellen over de Ierse historie en tradities. Alle entrees zijn inbegrepen in de reissom. Je overnacht in eenvoudige kamers met een stapelbed en kunt gebruik maken van gemeenschappelijke douches en toiletten. Je kunt ook boeken voor de deluxe optie, waarbij je verblijft in B&B’ s en budgethotels in kamers met eigen douche/toilet. Paddywagon Tours biedt ook kortere of langere rondreizen door andere gebieden aan (routes en prijzen op aanvraag).Alleenreizenden kunnen boeken op basis van indeling met andere deelnemers aan de reis. Alle vertrekdata (elke zondag van 14/1-16/12 en elke donderdag van 2/5-25/10) zijn gegarandeerd.

Verzendkosten: gratis
€ 608,00 bij BBI-Travel.nl