Fietsvakanties Engeland

Er zijn 13 items gevonden
Reisduur
Prijs
Dovestone Vakantiepark

Reisduur vakantie: 6-9 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 454,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur vakantie: 6-9 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 377,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur vakantie: 3-5 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 314,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Duur wandelreis: 3-5 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 242,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur wandelvakantie: 6-9 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 465,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur vakantie: 6-9 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 305,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur wandelvakantie: 3-5 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 258,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur vakantie: 10-14 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 516,00 bij DeJongIntra.nl
Dovestone Vakantiepark

Reisduur vakantie: 3-5 dagen

Verzendkosten: gratis
€ 330,00 bij DeJongIntra.nl
Single Reis Fietsen in Kent

Fietsvakantie Engeland speciaal voor Singles, incl. 1-pers.kamer o.b.v. ontbijt en diner en fietstochten naar o.a. Dover, Canterbury en de kust

Verzendkosten: gratis
€ 795,00 bij Kras.nl
MOXY London Stratford - Wielrennen

De Prudential RideLondon-Surrey 2018 voert je dwars door The Old Smoke, oftewel wereldstad Londen. Met meer dan 100.000 deelnemers is het 's werelds grootste wielerfestival. Zo zit je zelf op de fiets, zo razen de profrenners een paar uur later over hetzelfde parcours. TUI Sports heeft de startbewijzen al in huis. Rijd jij de 100 miles mee tijdens de volgende editie van Ride London-Surrey 100?

Verzendkosten: gratis
€ 488,00 bij TUI.nl
White Cliffs Country Kent 8 dagen

Engeland dichtbij"Therell be blue birds over the white cliffs of Dover" zong "The Forces Sweetheart" Vera Lynn (geb. 1917) al in de oorlogsjaren dit zo hartverwarmende lied. Het achterland van de Zuidwest-Engelse kliffenkust, White Cliffs Country genoemd, is verrassend interessant: een gebied van land en water, tuinen en parken, kastelen en landhuizen, oude stadjes en dorpen. Engeland blijkt zo dichtbij te zijn. Kent in CanterburyMidden in de streek East Kent ligt Canterbury, een middeleeuws aandoend stadje met hobbelige straatjes waaraan typisch Engelse vakwerkhuizen staan. In het midden van de plaats staat er stoer de enorme kathedraal: de eeuwenoude Metropolitical Church of Christ, de hoofdkerk van de Anglicanen, waarvan Koningin Elisabeth II het hoofd is.University CampusAan de noordrand van Canterbury ligt de University of Kent, een complex van school- en collegegebouwen, studentenverblijven en recreatieve voorzieningen, doorvlochten met wandel- en fietsroutes, in een autoluwe en parkachtige omgeving. Hoewel voorzieningen zoals horeca, winkels en de bibliotheek ook in juli en augustus dagelijks open zijn - en gelukkig "studentenprijzen" blijven hanteren -, is het er in de zomermaanden slechts dun bevolkt omdat dan het onderwijs gestopt is en de studenten naar huis zijn gereisd. Op nauwelijks een paar stappen afstand van het verblijf bevinden zich twee van de vier studentenrestaurants waar doorgaans het ontbijt en de avondmaaltijd gebruikt worden. Dat studenten door-het- jaar-heen gezond moeten eten, is bekend in de keuken en die klus klaren ze in de zomer niet anders! Dat een dag lang buiten fietsen goed is voor de eetlust, is bij deze reis dus een bijkomend voordeel. Het systeem is self-service waarbij er een ruime keuze is uit vlees, vis, vegetarisch en diverse groenten en salades. Drankjes tijdens de maaltijd dient u zelf af te rekenen maar dat gaat tegen on- engelse "studenten"-prijzen. Zoals overal op de universiteit van Canterbury het geval, is het personeel in het restaurant vriendelijk en behulpzaam. De omgevingDe omgeving van Canterbury leent zich prima om te fietsen. Weliswaar zijn de landweggetjes vrij smal maar autos houden daardoor extra rekening met fietsers. U ontvangt een Nederlandse fietsroutebeschrijving, maar de Nederlandse reisleider fietst ook mee en kent de weg. Op feitelijk een slechts korte afstand van het Europese vasteland maakt u kennis met een typisch stukje Engeland: een Britian-in-a-nutshell. Dat smaakt naar meer en kan u op de gedachte brengen: "Well meet again".U reist van Nederland (opstappen op elk Nederlands station naar keuze, inbegrepen in de reissom) naar Kent v.v. via Brussel met de supersnelle Eurostar.

Verzendkosten: gratis
€ 795,00 bij Aktivatours.nl
Oder-Neisse-Radweg standplaats 8 dagen

De Oder-Neisse-Radweg vanuit Bad Muskau Hermann Fürst von Pückler-Muskau (1785- 1871) was een vrij bekende Duitse park- en landschapsarchitect. Na een bezoek aan Engeland was hij nota bene dáár van parken en tuinen onder de indruk geraakt! Feitelijk ontwierp hij uw reisdoel: het Fürst Pückler Parkl in Muskau - toen nog zonder "Bad". Markant  detail is dat von Pückler het landgoed, met daaop Schloss Muskau, midden 19e eeuw in geldnood verkocht aan Prins Willem Frederik van Oranje-Nassau. In het Fürst Pückler Park mag u 100 jaar later een mooie fietsvakantie maken! Ongetwijfeld gaat het vanuit het tegenwoordige Unesco- werelderfgoed Pückler Park een ontspannen fietsreis worden! Het Fürst Pückler Hotel ligt tegen het gelijknamige park aan, waardoorheen zich de Hermannsneisse meandert van vijver tot vijver - dat kan alleen door een landschapsarchitect bedacht zijn! Het park, overigens deels op Pools grondgebied, en het hotel liggen tegen het kleine centrum van de provincieplaats Bad Muskau aan. Oder-Neisse grensDe Oder en de Neisse waren eens de wereldberoemde "Koude Oorlogsgrens", ook de Oder- Neisse-linie genoemd. Tijdens de fietsroutes volgt u de Oder-Neisse Radweg, een grotendeels geasfalteerde fietsroute over vaak vrijliggende paden. Bezienswaardigheden onderweg zijn o.a. Görlitz met de historische binnenstad, Sagar met vele vakwerkhuizen en Pechern met een prachtige kerk.

Verzendkosten: gratis
€ 370,00 bij Aktivatours.nl