Fly and drive naar het bijzondere Noorwegen

Er zijn 21 items gevonden
Reisduur
Prijs
8-daagse rondreis inclusief vlucht Tussen Oslo en Stavanger

Een nieuwe rondreis per trein, bus en boot langs Oslo, Bergen, Stavanger en Kristiansand. Dé manier om Noorwegen op relaxte manier te ontdekken.

Verzendkosten: gratis
€ 1352,00 bij DeJongIntra.nl
8-daagse fly-drive Noors Panorama

De rondreis Noors Panorama laat u jazz- en rozenstad Molde, de diepe fjorden, de steden Oslo en Trondheim, het oude mijnwerkersstadje Røros en de Geirangerfjord zien.

Verzendkosten: gratis
€ 925,00 bij DeJongIntra.nl
15-daagse fly-drive Grand Tour Noorwegen

Een 15-daagse, zeer populaire Grand Tour dwars door het centrale deel van Noorwegen. Vanaf Trondheim daalt u via het westelijk fjordengebied af tot in de hoofdstad Oslo. Een echte aanrader!

Verzendkosten: gratis
€ 1750,00 bij DeJongIntra.nl
17-daagse fly-drive Prachtig Noorwegen

U heeft de tijd en wilt veel van Noorwegen zien? Dan is deze rondreis beslist voor u. U rijdt langs alle belangrijkste bezienswaardigheden, steden en natuurverschijnselen in het zuiden van Noorwegen.

Verzendkosten: gratis
€ 1934,00 bij DeJongIntra.nl
Fly-drive Zuid-Noorwegen

Verzendkosten: gratis
€ 1049,00 bij Kras.nl
11-daagse fly-drive Sprookje van de Fjorden

Al jaren een topper in ons programma. Het Sprookje van de Fjorden brengt u langs de belangrijkste fjorden, fjells en steden. Gegarandeerd een onvergetelijke rondreis.

Verzendkosten: gratis
€ 1300,00 bij DeJongIntra.nl
10-daagse fly-drive Fjorden, Charme & Hurtigruten

Een bijzondere rondreis langs mooie hotels en inclusief een fjordcruise. Aan het einde van de reis maakt u een boottocht met de Hurtigruten inclusief overnachting aan boord.

Verzendkosten: gratis
€ 2547,00 bij DeJongIntra.nl
10-daagse fly-drive Rondje Ålesund

Deze rondreis start in Ålesund, de Art Nouveaustad aan de westkust. In 10 dagen ontdekt u de mooie eilanden voor de kust, Trondheim, het bergachtige binnenland en de prachtige Geirangerfjord.

Verzendkosten: gratis
€ 1266,00 bij DeJongIntra.nl
Fly-drive Grand Tour Noorwegen

15-daagse Fly-drive Noorwegen met o.a. de Trollstigen, Atlantic Road en de Flåmbaan

Verzendkosten: gratis
€ 1549,00 bij Kras.nl
Fly-drive Noorwegen: bergen & fjorden

10-daagse Fly-drive Noorwegen met o.a. Oslo, Bergen, Geirangerfjord en Sognjefjord

Verzendkosten: gratis
€ 1069,00 bij Kras.nl
Fly-drive Noorwegen 'relax'

Verzendkosten: gratis
€ 1524,00 bij Kras.nl
8-daagse rondreis inclusief vlucht Noorwegen, Actie & Avontuur

Bent u een beetje actief en avontuurlijk ingesteld, zoek dan niet verder. Tijdens deze reis zijn vele activiteiten inbegrepen. Van een gletsjerwandeling tot een spectaculair fjordsafari per RIB-boot.

Verzendkosten: gratis
€ 1792,00 bij DeJongIntra.nl
17-daagse fly-drive Sprookje van de Fjorden

Het Sprookje van de Fjorden brengt u langs de belangrijkste fjorden, fjells en steden. Gegarandeerd een onvergetelijke rondreis waarbij u steeds 2 nachten op een bestemming blijft. Optimaal genieten in een rustig tempo.

Verzendkosten: gratis
€ 1974,00 bij DeJongIntra.nl
Fly-drive Noorwegen: Tromsø en Lofoten

Fly-drive Tromsø en Lofoten

Verzendkosten: gratis
€ 1196,00 bij Kras.nl
Fly-drive Noorwegen: fjorden en kusten

Fly-drive Noorwegen: fjorden en kusten

Verzendkosten: gratis
€ 910,00 bij Kras.nl
Arctic Taste 13-Daagse hotelrondreis incl. vlucht & autohuur

Een echte ’zonvakantie’ heeft u pas als u afreist naar het land waar de zon zomers nooit onder gaat, namelijk Lapland. U reist door het gedeelte van Finland dat boven de poolcirkel ligt, ter vergelijk met Noord Amerika op dezelfde hoogte als de noordkust van Alaska. Uw beginpunt is Rovaniemi dat op de poolcirkel ligt. Hiervandaan reist u uw eerste traject langs de Fins-Zweedse grens richting het drielandenpunt nabij Kilpis. Vervolgens naar Karasjok in Noorwegen - dé thuishaven van de Sami. Nadat u kennis heeft gemaakt met de cultuur en traditie doorkruist u het land van de Sami, en rijdt u via Inari naar Saariselkä. Onderweg kijkt u steeds uit voor rendieren! Uw laatste verblijfplaats ligt i Luosto. U verblijft in middenklasse hotels op plekken vanuit waar u eenvoudig de natuur instapt voor een onvergetelijke actieve arctische belevenis.Reisschema Amsterdam - Rovaniemi via Helsinki per Finnair lijndienstvlucht 2 n Lapland Hotel Sky Ounasvaara- Rovaniemi (11 km) 2 n Lapland Hotel Kilpis- Kilpisjärvi (420 km) 3 n Scandic Karasjok- Karasjok (375 km) 3 n Holiday Club Saariselkä- Saariselkä (190 km) 2 n Lapland Hotel Luostotunturi- Luosto (170 km) Rovaniemi - Amsterdam via Helsinki per Finnair lijndienstvlucht (120 km)Tijdens de reis is een auto cat. A (Nissan Micra of soortgelijk) inbegrepen. Voor de voorwaarden en toeslagen overige categorieën klik hier.Bij de prijsopgave kunt u de overige categorieën kiezen zodat u de juiste prijs krijgt. Uiteraard is het ook mogelijk om met uw eigen auto deze reis te maken. Vraag ons naar de correcte prijzen met of zonder overtocht.

Verzendkosten: gratis
€ 1042,00 bij BBI-Travel.nl
8-daagse treinreis inclusief vlucht Noorse Treinen & Hurtigruten

Tijdens deze unieke rondreis reist u over een aantal beroemde spoortrajecten, zoals de Flåmsbanen en de Bergensbanen. Minstens zo bijzonder is het gedeelte dat u per Hurtigruten-cruiseboot aflegt.

Verzendkosten: gratis
€ 1372,00 bij DeJongIntra.nl
10-daagse fly-drive Het beste van Zuid-Noorwegen

Eén van onze mooiste reizen door het prachtige zuiden van Noorwegen. U bezoekt Stavanger, de stad Bergen, Oslo en de interessante provincie Telemarken.

Verzendkosten: gratis
€ 1121,00 bij DeJongIntra.nl
12-daagse fly-drive Fjorden, Gletsjers & Dalen

In 12 dagen langs de mooiste Fjorden, Gletsjers en Dalen in Noorwegen. U eindigt de reis in de trendy hoofdstad Oslo.

Verzendkosten: gratis
€ 1415,00 bij DeJongIntra.nl
6-daagse rondreis inclusief vlucht Noorwegen in een Notendop

Een 6-daagse rondreis per trein, bus en ferry. U reist comfortabel van Oslo naar Bergen. Centraal gelegen hotels, geen parkeer- of tolkosten dus optimaal genieten.

Verzendkosten: gratis
€ 905,00 bij DeJongIntra.nl
8-daagse fly-drive Bergen & Fjorden

In het Westelijk Fjordengebied ontmoeten de bergen en de mooiste fjorden elkaar. De favoriete reis van natuurliefhebbers.

Verzendkosten: gratis
€ 1229,00 bij DeJongIntra.nl