Zo leg je jouw vakantiefoto’s vast

Kijk jij ook uit naar het moment, waarop we weer op vakantie kunnen gaan? Het lijkt erop dat er in 2021 meer mogelijk zal zijn. Welke landen bezoek jij het komende jaar als eerste? Om je vakanties op beeld vast te kunnen leggen, mag een goede camera niet ontbreken. Waar men voorheen standaard een digitale camera of bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera meenam op vakantie, kiest men tegenwoordig vaker voor het gebruik van een mobiele telefoon. Gek is dat allerminst, want de mogelijkheden van de camera’s in mobiele telefoons zijn de laatste jaren sterk verbeterd! Welke telefoon gebruik jij om je mooiste reizen op beeld vast te leggen?

Nieuwe Samsung Galaxy S21 verwacht in januari

Een van de toestellen waarmee je een tijd vooruit kan, is de Samsung Galaxy S21. Dit toestel wordt volgens de laatste geruchten halverwege januari op de markt gebracht door Samsung. Met name de Samsung Galaxy S21 Ultra is interessant, wanneer je plaatjes wilt schieten tijdens je reis. Dit model uit de Galaxy S-reeks van Samsung heeft een verbeterde camera ten opzichte van eerdere toestellen. Zo is deze camera uitgevoerd met een ISOCELL HM3-sensor. De logische opvolger van de ISOCELL HM2-sensor uit het voorgaande model. Met deze nieuwe sensor maak je nog scherpere foto’s en komen kleuren beter tot hun recht.

Tip: bekijk ook eens de Samsung Galaxy S21 informatie bij Vodafone! Op een speciale pagina kun je een e-mailadres achterlaten, zodat je straks direct op de hoogte bent van het laatste nieuws rondom dit toestel.

fotoboek smartphone

Voordelen van een goede smartphone

Met een goede smartphone, zoals de Samsung Galaxy S21 (Ultra), hoef je geen zware camera meer bij je te dragen. Het bespaart gewicht en daarbij ook ruimte in je koffer of tas! Tegenwoordig heb je vrijwel overal mobiel internet. Hierbij geldt ook nog eens, dat het verbruik binnen Europa in je bundel valt. Handig, wanneer je snel wat informatie op wilt zoeken!

Maak direct een fotoboek op je mobiele telefoon

Niet alleen stellen de modernste mobiele telefoons je in staat om prachtige foto’s en video’s te maken tijdens je reizen. Ook kun je op je telefoon direct een fotoboek samenstellen. Er zijn diverse apps te vinden, die je hierbij helpen. Evenals dat vergelijkbare apps het mogelijk maken om foto’s te bewerken. Zo kun je de mooiste plaatjes direct delen via sociale media of bijvoorbeeld een persoonlijke blog. Veel reizigers houden zo’n blog bij om het thuisfront op de hoogte kunnen houden van ontwikkelingen tijdens de reis. Er zijn diverse websites waarop je zo’n blog gratis aan kunt maken.