Waar staat de VS om bekend?

Bezienswaardigheden

Wanneer je een rondreis door de Verenigde Staten aan het maken bent, zijn er diverse unieke plekken te bezichtigen. Een bezoek aan de Grand Canyon is een van de plekken die je gezien moet hebben. De Grand Canyon is een gigantische kloof van 435 kilometer lang. De schoonheid van deze plek kan op verschillende manieren ervaren worden. Zo kan je er met de auto lang rijden en stoppen op uitkijkpunten met een bijzonder uitzicht. Ook kan je een prachtige wandeling maken door de Canyon. Als wil je helemaal uitpakken, kan je zelfs een helikoptervlucht boeken die rechtstreeks door de Canyon heen vliegt.

Wanneer je meer het stadsleven van de Verenigde Staten wil zien, zijn er genoeg steden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Om te beginnen met wellicht de bekendste stad van dit lijstje, New York. Bezichtig het Vrijheidsbeeld, The Empire State Building en Time Square, of breng een bezoekje in Central Park.

Een andere stad om op je lijstje te zetten is Miami. Miami beach is de perfecte plek voor zonaanbidders. Daarnaast is de plek Miami beach ideaal voor personen die wel van een feestje houden.

De laatste stad op dit lijstje is San Francisco. Een bezoek aan de Golden Gate Bridge kan nota bene niet ontbreken tijdens een reis naar de Verenigde Staten. Maar ook het beroemde gevangeniseiland Alcatraz kan bezocht worden.

Bezienswaardigheden

Beste periode om te gaan

De beste reistijd naar de Verenigde Staten om te bezoeken, is zowel in de herfst als in de lente. De periode van mei tot september biedt ook een duidelijk inzicht in de schoonheid van de Verenigde Staten, echter kunnen temperaturen in deze periode flink oplopen. De herfst en lente hebben optimale temperaturen om plekken te bezichtigen en activiteiten uit te voeren. Vaak is het weer in deze periodes mooi en zijn plekken niet te druk om te bezoeken.

Dit zijn een aantal tips om je droomreis naar de Verenigde Staten nog leuker te maken. Daarnaast zijn er nog talloze andere bezienswaardigheden en activiteiten die gedaan kunnen worden. Zo kan je zelf bepalen hoe jouw reis eruit gaat zien, zodat je naar huis gaat met herinneringen die je nooit meer vergeet!