Reizen naar Indonesië | dit zijn kindvriendelijke bestemmingen

1. Rondreis Bali

Bali staat bekend als het paradijs van Indonesië. Een populaire plek voor nomaden, huwelijksreizen en familievakanties. Bali is een fijn en gemakkelijk eiland om te bereizen met zowel jonge kinderen als tieners. De aangename temperaturen, moderne restaurants en luxe en kindvriendelijke accommodaties maken een rondreis Bali dé ideaal voor een vakantie met het hele gezin. Plan minimaal 10 dagen in zodat de kinderen kunnen wennen aan het tijdsverschil en kies voor leuke activiteiten. Of je nou op zoek bent naar een relaxvakantie met jonge kinderen of een actieve vakantie met tieners, Bali heeft het allebei.

Rondreis bali

2. Rondreis Java

Wist je dat Java de meeste inwoners van alle eilanden in Indonesië heeft? De grootste steden vind je ook hier; zoals Jakarta, Bandung en Yogyakarta. Dit maakt dat Java een eiland is met talloze bezienswaardigheden, geschikt voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld de theeplantages van Preanger, wandel naar de Bromo vulkaan of bezoek het wereldberoemde tempelcomplex Borobudur. Java reis je voornamelijk per auto of auto met chauffeur. Ze stopt u gemakkelijk op de plekken waar u wilt zijn. Java is overigens ook ontzettend veilig en dus zeker geschikt voor een rondreis Java met kinderen.

3. Rondreis Sumatra

Wil je Indonesië leren kennen, maar de massatoerisme het liefst vermijden? Dan is Sumatra een ideale vakantiebestemming voor jou. Of je nou van cultuur houdt of juist op zoek wilt gaan naar hagelwitte, tropische stranden; op Sumatra is het allemaal mogelijk. Reizen naar Sumatra is geschikt voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld de orang-oetans of relax op het paradijselijke strand van Padang. Reis je met tieners naar Sumatra? Maak dan eens een scootertocht in de omgeving van Lake Toba of wandel door de tropische wouden.