Je bijzondere reismomenten altijd bij de hand

De bijzonder reismomenten vereeuwigen

Met de beelden van de camera drukken we fotos af. Fotos afdrukken kan op verschillende manieren. Hiervoor zijn verschillende opties. Deze opties worden kort besproken, zodat ook jij je bijzondere reismomenten voor altijd bij de hand zal hebben.

De bijzonder reismomenten vereeuwigen

Je afbeelding laten afdrukken als canvas Foto

Als er een afbeelding is waar je het meest trots op bent, het mooist vindt of het leukste vindt dan is het misschien een idee om deze te laten afdrukken op canvas. Een canvas foto kan je ophangen in huis om zo iedere dag te kunnen genieten van je bijzondere reismoment. Let wel op dat je de juiste afmetingen kiest voor je canvas foto. In het programma van Albelli kan je alles uitpluizen om zo het perfecte reismoment te vereeuwigen.

Fotoalbum of fotoboek?

Wanneer je kiest voor het afdrukken van foto’s kan je deze met verschillende afmetingen laten afdrukken. Dit doe je vaak ook via een programma. Let wel op dat je de foto’s op de juiste grootte afdrukt als je deze in een fotoalbum wilt bewaren. Er zijn verschillende foto albums, ze kunnen een thema hebben of juist geen thema hebben. Daarnaast kunnen ze plastic sleeves hebben of juist papieren bladeren waar je wat bij kunt schrijven. Als je echt uitbundig wilt zijn is het beter om een fotoboek te laten afdrukken. Dit is een boek dat je van kaft tot laatste bladzijde zelf ontwerpt. Hierbij kun je tekst en cartoon afbeeldingen toevoegen om iets extra’s te geven aan je meest bijzondere reismomenten! Zo kan je voor altijd naar de beste reismomenten van je leven kijken.