Een voordelige vakantie voor het hele gezin

Dichtbij met de auto

Wanneer je kiest voor een vakantie die dichtbij is, bespaar je al enorm veel; geen dure vliegtickets en bagagekosten. Gewoon alles in de auto of zelfs achterop de fiets. Met dichtbij bedoelen we een locatie die je binnen één dag met de auto af kunt leggen. Zo kun je alle bagage die je nodig hebt achterin doen en heb je minimale kosten voor wat betreft vervoer. Bijkomend voordeel: op je vakantiebestemming heb je jouw auto bij de hand! En dacht je dat dat saai was? Een camping in Scandinavië, Duitsland, Noord Frankrijk, Luxemburg of zelfs Kroatië behoren allemaal tot de mogelijkheden. En dan hebben we het niet eens over Nederland en België gehad! Kortom, mogelijkheden genoeg!

Camping

Over het algemeen is de camping een voordelige keuze voor wat betreft de accommodatie. Bovendien is er op en om de camping vaak van alles te doen, zien en beleven en zijn er tal van faciliteiten. Boek een goedkope camping met Vacanceselect en geniet met het hele gezin van een heerlijke tijd op een prachtige bestemming. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekje op een gezellige familiecamping aan de westkust van Denemarken? Het landschap is prachtig en er is van alles te beleven bij onze noorderburen: een bezoekje aan Legoland, een dagje shoppen en cultuur snuiven in Kopenhagen, wandelen door de duinen en veel en veel meer!

Luxemburg

Luxemburg

Een andere mogelijkheid waar je misschien niet zo snel aan denkt is Luxemburg. Midden in het groene hart van het land ligt de knusse 5-sterren Camping Krounebierg. Daar kun je heel voordelig vakantie vieren. De camping is een typisch voorbeeld van klein, maar fijn. Je maakt prachtige wandelingen in de omgeving en geniet van de schitterende natuur en vergezichten. De locatie is centraal gelegen en vormt daarmee en prima uitvalsbasis om Luxemburg te gaan verkennen, zoals . de route door het dal van de zeven kastelen. Bezoek verschillende historische en natuurlijke bezienswaardigheden, zoals de omgeving rond Eternach, Petit Suisse. Dit gebied doet aan Zwitserland denken door de weelderige bossen, imposante rotsen en ruige watervallen.

West en Midden Europa

Wil je echt een compleet andere omgeving? Kijk dan eens richting Tsjechië en Kroatië. Ook dat is binnen een dag te rijden en je vindt er diverse voordelige en schitterende locaties! De natuur in West en Midden Europa is zeer veelzijdig en prachtig. Dat leent zich voor heerlijke wandelingen, klimtochten en andere sportieve bezigheden. Het leuke van de natuur intrekken, is dat het niets kost. Neem lekker een picknick mee voor onderweg en genieten maar! Op deze manier trakteer je jouw familie op een heerlijke tijd.