Een actieve vakantie? Dit zijn de leukste bestemmingen in Nederland!

Ben jij op zoek naar een bestemming in Nederland waar je een actieve vakantie tegemoet kunt gaan? Goed nieuws, want in Nederland heb je genoeg bestemmingen die geschikt zijn voor een actieve vakantie. Ben je benieuwd welke bestemmingen in ons land dit dan zijn? Wij helpen je op weg en zetten een aantal leuke bestemmingen voor je op een rij.

De Veluwe

Zeg je de Veluwe, dan zeg je natuur. En waar kun je meer actief zijn dan in de natuur? De Veluwe is daarmee een perfecte locatie voor een actieve vakantie. Je kunt er namelijk veel verschillende actieve dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige wandel-of fietstocht. In de Veluwe kun je genieten van verschillende landschappen, waardoor er genoeg te bewonderen is. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling of fietstocht door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, dit mag eigenlijk niet ontbreken als je op vakantie bent in de Veluwe. Want hoe mooi is het om actief bezig te zijn én tegelijkertijd te genieten van de mooie natuur? Mocht dit je wel aanspreken, ben je op de Veluwe dus zeker aan het juiste adres voor een vakantie.

Heuvelland Limburg

Voor een actieve vakantie kun je ook naar het uiterste Zuiden van ons land reizen. Het heuvelland in Limburg biedt veelzijdigheid, waardoor er genoeg te beleven is. Zo kom je er van alles tegen. Denk aan graslanden, heggen, hellingbossen, boomgaarden, beken en noem het maar op. Deze streek staat bekend om het heuvelachtige landschap. Hierdoor is het dan ook zeker geschikt voor een actieve vakantie in ons land. Je kunt er eindeloos wandelen of fietsen, zonder jezelf snel te vervelen. Hoe dan ook is het Heuvelland in Limburg een perfecte locatie voor jouw volgende actieve vakantie.

Waddeneilanden

Waddeneilanden

Als je op zoek bent naar bestemmingen voor een actieve vakantie, kun je ook zeker kijken naar de Waddeneilanden. Stuk voor stuk hebben onze Waddeneilanden jou als actieveling genoeg te bieden. Mocht je graag van de mooiste natuur willen genieten en tegelijkertijd lekker actief willen zijn, zijn de Waddeneilanden Texel en Ameland zeker een aanrader. Hier zijn verschillende leuke adresjes waar je kunt verblijven en dus een leuke vakantie kunt hebben. Je zou dus zeker eens kunnen kijken naar enkele leuke hotels op Texel of hotels op Ameland. Wanneer je op vakantie gaat naar een Waddeneiland, ben je verzekerd van een toffe vakantie. Hier is genoeg te beleven als jij graag actief bezig wilt zijn. Denk aan mooie lange strandwandelingen of toffe wandel- en fietstochten. Een vakantie naar de Waddeneilanden is lekker dichtbij, maar voelt tegelijkertijd ook ver weg. Er hangt een leuke sfeer en de kans is groot dat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Een tip die je in je achterhoofd kunt houden als je graag naar de Waddeneiland toegaat op vakantie, is om in de zomermaanden te gaan. Dan is hier namelijk meer zon dan bij het vasteland. Hoe dan ook kan het dus zeker geen kwaad om te kijken naar een verblijf op de Waddeneilanden voor een actieve vakantie. Of je nu kiest voor een camping, appartement of hotel: de keuze is aan jou. Wil je graag luxe verblijven? Dan is een hotel echt iets voor jou. Mocht je voor Ameland kiezen, kijk dan eens bij dit Ameland hotel.

Als jij het liefst de hele dag bezig bent, is een actieve vakantie echt iets voor jou. Waar je een actieve vakantie zeker in het buitenland kunt doen, is er ook in ons eigen land veel mogelijk. Bovenstaande tips kun je dan ook zeker onthouden, want deze bestemmingen zijn hier ideaal voor.