Dit zijn de nieuwste must haves voor jouw skivakantie

Met deze must haves wordt jouw skivakantie compleet

Ga jij binnenkort op skivakantie? Dan zou ik zeker even blijven hangen, want wij hebben een aantal gave must haves voor je verzameld waarmee jouw skivakantie compleet wordt. Denk bijvoorbeeld aan trendy skibrillen en handige tools zoals de Click Carabiner. Ben jij al nieuwsgierig? Lees dan snel verder en ontdek wat er zeker niet mag ontbreken tijdens jouw skivakantie.

Neon skihelm

Met Neon skihelmen steel jij pas echt de show tijdens je wintersport. Niet alleen zijn deze skihelmen vrij opvallend. Ze zijn ook nog eens helemaal on trend. Ga altijd voor een kwalitatieve skihelm en let goed op de juiste maat voordat je online een skihelm koopt. Zo moet een hem niet te los zitten en niet blijven hangen als je je hoofd omlaag doet. Ook te strak is geen goed idee, want je wilt natuurlijk wel zonder druk op je hoofd kunnen skiën.

Trendy skibril

Trendy skibril

Ga voor een bijpassende skibril met glazen in een felle kleur en let ook hierbij op de kwaliteit van de skibril. Een skibril dragen is erg belangrijk, want het beschermt het gehele gebied rondom je ogen. Ook zorgt een skibril voor beter zicht als het slecht weer is buiten. Koop een skibril die goed aansluit op je gezicht en helm. Zo zal hij niet verschuiven tijdens het skiën en kun je volop genieten van de wintersport.

Heated Gloves

Heated Gloves, ofwel verwarmde handschoenen, mogen ook niet ontbreken op de piste. Aangezien het behoorlijk koud kan zijn op wintersport, kun je al snel last krijgen van koude handen. En geloof ons, dat zorgt er ook voor dat het plezier in skiën snel zal afnemen. Investeren in goede handschoenen is dan ook zeker aan te raden. De Heated Gloves van Lucent hebben een speciaal verwarmingselement, waardoor je handen lekker warm blijven tijdens de wintersport.

Click Carabiner

Soms kan het zo zijn dat de bindingen van je ski’s of snowboard niet goed hebt afgesteld. Door trillingen tijdens de afdaling kunnen deze los gaan zitten. Veel pistes zullen beschikken over plaatsen om ze weer even goed aan te draaien, maar dit is lang niet altijd zo. De Click Carabiner zorgt ervoor dat je bindingen niet los komen te zitten en je veilig aan je afdaling kunt beginnen. Dit scheelt je ook weer tussenstops tijdens het skiën. Wij wensen je een hele fijne wintersport!