De leukste reis ideeën voor de zomer van 2021

De zomer van 2021 staat voor de deur. Na een lange tijd niet reizen vanwege de corona pandemie, snakken veel mensen weer naar het op reis gaan deze zomer. Ondanks dat er waarschijnlijk nog wel beperkende maatregelen zullen gelden in verschillende landen, zijn er zeker wel mogelijkheden om een leuke reis te maken. In dit artikel bespreken we een van de vele reisideeën voor de zomer van 2021.

Maak een roadtrip door Zuid-Europa

Een roadtrip maken is het perfecte idee voor deze zomer om toch op reis te kunnen gaan. Aangezien er niet overal evenveel te doen zal zijn vanwege corona maatregelen, kan het minder leuk zijn om langere tijd op dezelfde locatie te verblijven. Daarom is het ideaal om een roadtrip te maken waarbij je relatief kort in dezelfde stad of omgeving blijft om vervolgens door te gaan naar de volgende bestemming. Een echte aanrader voor een goede roadtrip is een touringcar huren. Een touringcar is ideaal voor wanneer je met bijvoorbeeld een grote vriendengroep, familie of sportclub een reis wil maken. In één bus passen alle personen én de bagage om langere tijd op reis te kunnen en van stad naar stad te rijden door Zuid-Europa. Met een professionele chauffeur ben je ook voorzien van iemand die zorgt dat de gehele groep veilig naar de volgende bestemming komt. Je hoeft dus niet zelf te rijden, wat er ook voor zorgt dat je makkelijker ‘s nachts lange afstanden kan afleggen zodat je meer tijd hebt overdag.

Maak een roadtrip door Zuid-Europa

Waar begin je?

Blijf je liever iets dichter bij huis? Dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk te bezoeken tijdens de roadtrip. Je kan natuurlijk overal beginnen met de reis waar je maar wilt. Maar om het makkelijk te maken voor iedereen om bij elkaar te komen is het handig als je de reis begint op een centrale en toegankelijke plek. Als je dus vanuit Amsterdam wilt vertrekken, kan je ook eenvoudig een touringcar in Amsterdam huren. Vanuit daar kan de reis dan echt beginnen en gaat de groep op roadtrip door Europa. Bezoek verschillende steden en maak mooie herinneringen van alles wat je meemaakt en de bezienswaardigheden die je ziet. Geniet van de reis waar je zo lang naar hebt uitgekeken en wat door de corona pandemie niet mogelijk was. Ook voor als de pandemie over een tijdje helemaal voorbij is en alles weer kan, is het leuk om met een grote groep een roadtrip te maken in een grote touringcar.