De leukste manier om het water te verkennen!

Je gaat binnenkort op avontuur in de natuur. Kies er dan eens voor om met je eigen opblaasboot de mooiste plekjes vanaf het water te verkennen. Geniet samen met vrienden en familie van een mooie kanotocht of kom in je eentje tot rust op het water. Met zoveel rivieren en wateren, biedt Nederland talloze mogelijkheden om heerlijk te varen.

Een opblaasbare kano voor ieder seizoen

Kanovaren is een leuk en sportief uitje en wordt nog veel leuker met een eigen opblaasbare kano! Met een eigen kano heb jij alle vrijheid om waar dan ook te genieten van een geweldige vaartocht. Leg je kano in een van de mooiste rivieren in Nederland of trek er op uit en neem de kano mee op reis. Kanovaren kan echt op ieder moment! Geniet in de zomer van het geweldige weer en de mooie planten die in bloei staan of spot in de herfst vogels die zuidwaarts vliegen. Om de vogeltrek te kunnen beschouwen, zal je in de herfst in de buurt moeten zijn van de kustlijn.

Samen of alleen?

Met een eigen opblaasboot kun je heerlijk tot rust komen. Je onttrekt je volledig van de buitenwereld en geniet van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Ook met vrienden is het een genot om een uitdagende tocht te maken. Je begint samen aan een onvergetelijk avontuur en maakt de mooiste herinneringen. Vaak vaar je een kano niet in je eentje, maar met 2 of meer personen. Neem voordat je op pad gaat wel de nodige maatregelen, trek een zwemvest aan en neem zo min mogelijk kostbare spullen met je mee. Zo kun je optimaal genieten, zonder je druk te maken over je spullen. Neem je toch kostbaarheden met je mee, zorg dan voor een waterdichte tas, zodat al je spullen droog blijven.

Maak er een avontuurlijke expeditie van

Uiteindelijk maak je van jouw kanotocht zelf een groot avontuur. Zo kun je de opblaasbare kano gebruiken om op de mooiste afgelegen plekjes te komen, wild stromende rivieren te trotseren of om naar jouw favoriete picknick plek te peddelen. Het leuke? Je bepaald het helemaal zelf en hebt alle vrijheid om je eigen route uit te stippelen. Ook voor meerdaagse tochten zijn er genoeg mogelijkheden. Het kanokamperen is een unieke beleving en een ding is zeker, het is de uitgelezen mogelijkheid om in alle vrijheid te genieten van de geweldige natuur.