De beste tips voor de leukste kerstreizen

Het duurt nog even, maar hoe leuk is het om nu alvast reisplannen te maken voor de kerstdagen? Rond de kerstdagen is er uiteraard enorm veel te beleven op allerlei verschillende plekken. Denk aan de gezellige kerstmarkten, kerstparades, kerstshows en bovenal natuurlijk de sfeer en gezelligheid. Om jou alvast in de kerstsfeer te brengen geven we jou tips voor een kerstreis om nooit te vergeten.

Disneyland® Paris

Waar kun je de kerstdagen beter doorbrengen dan in het betoverende Disneyland® Paris? Met speciale kerstshows, duizenden kerstlampjes, de onvergetelijke kerstparade en Disneyfiguren in de meest toffe kerstkostuums is Disneyland® Paris de place to be tijdens Kerst. We kunnen je één ding beloven: de feestdagen worden nooit meer zo magisch!

Londen

Ronddwalen in de grootste winkelstraten van Londen tijdens de kerstdagen is onvergetelijk. De vele kerstverlichting zorgt voor een hele gezellige sfeer. Als je in Londen bent tijdens de kerstdagen, is Hyde Park Winter Wonderland bezoeken een echte aanrader. Tijdens de feestdagen wordt Hyde Park Winter Wonderland omgetoverd tot het meest betoverende kerstspektakel van Londen, waar van alles te doen is. Verschillende kerstkraampjes, gezellige barretjes en cafeetjes, een enorme schaatsbaan en nog veel meer attracties. Als je een grote kerstliefhebber bent, is dit dus zeker een bezoekje waard.

Praag

Leukste kerstreizen

De hoofdstad van Tsjechië, Praag, wordt gezien als een van de mooiste steden van Europa. Maar… deze stad is met Kerst nóg mooier. De prachtige kerstversieringen en vele kerstmarkten geven jou het ultieme kerstgevoel. Als je in Praag bent kan een bezoek aan de enorme kerstboom op het Oude Stadsplein, midden in Praag, niet ontbreken.

Valkenburg

Wil je gezellig Kerst vieren in ons eigen land? Dan is Valkenburg een goede optie. Valkenburg staat al bekend om zijn aangename sfeer, maar tijdens de kerstdagen is het hier nóg gezelliger. Geniet van de honderden kraampjes, duizenden lichtjes en fraai versierde kerstbomen. Daarnaast krijg je rond de kerstdagen twee keer per week de kans om betoverd te worden door de magische Christmas Parade, welke bestaat uit verlichte praalwagens en dansers in schitterende kostuums. Als je nog geen plannen hebt voor Kerst en je graag in eigen land wil blijven, is Valkenburg bezoeken zeker de moeite waard. We hebben hierboven een aantal highlights van kerstreizen uitgelicht, maar natuurlijk zijn er nog veel meer bestemmingen waar je de kerstdagen kunt doorbrengen. Maak jij jouw kerstdagen dit jaar ook magischer dan ooit?