Camper wint aan populariteit door corona

De corona crisis heeft een grote impact op onze manier van leven. We moeten anderhalve meter afstand houden tot elkaar, we kunnen niet vrij naar het theater of de bioscoop, shoppen in de winkelstraat is lastiger geworden, enzovoorts. Ook de manier waarop we vakantie houden verandert! Zeker in aanloop naar de komende zomermaanden. We laten de hotels links liggen en kiezen voor het huren van een camper of bijvoorbeeld een ingerichte tent op een breed opgezette camping. De groeiende populariteit van reizen met de camper wordt ook opgemerkt door Travelhome camperreizen. Deze partij heeft een ruime ervaring in het aanbieden van camperreizen en ziet dat steeds meer huishoudens een vakantie met de camper overwegen.

Camper huren in plaats van kopen

Door voor een georganiseerde camperreis te kiezen, hoef je zelf niet in een dure camper te investeren. Zeker wanneer je op termijn weer naar een hotel of resort wenst te gaan, biedt dit een goede uitkomst voor de komende zomerperiode. In een camper geniet je van een groot comfort. Je hebt hier je eigen toilet en douche, beschikt over een kleine keuken en hebt voldoende slaapruimte. Het maakt dat je maar weinig contact hoeft te hebben met de andere gasten op een camping of camperstandplaats.

Verschillende bestemmingen voor reizen met campers

Camper huren

Reis met een camper naar verschillende populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Een camper huren in Amerika is een van de mogelijkheden die je hebt! Het biedt je een unieke ervaring, die je niet snel meer zal vergeten. Daarbij heeft Amerika ontzettend veel mooie plekken te bieden. Na een paar weken zal je verre van uitgekeken zijn op dit imposante land. Naast een reis naar Amerika, is ook een reis door Argentinië of bijvoorbeeld Canada het overwegen waard.

Met de camper op pad in Europa

Voor wie het de komende zomer dichterbij huis op wil zoeken, worden diverse camperreizen binnen Europa aangeboden. Deze zijn niet minder uniek! Reis bijvoorbeeld met een camper door IJsland, of trek naar Finland of Spanje. Het zijn landen met een hele fijne cultuur, een prachtige natuur en tal van campings en camperstandplaatsen waar het prima vertoeven is. In welke van deze landen ben jij al eens geweest? Het voordeel van de reis met een camper is dat je deze heel snel op de juiste plek hebt neergezet. Daarbij kost het weinig tijd om alles in te ruimen voor een vertrek naar je volgende kampeerplek.