6 handige gadgets voor jouw verre reis

Reisgadgets die jouw leven een stuk makkelijker maken zijn natuurlijk hartstikke tof. Niet alleen zijn het vaak leuke hebbedingetjes; ze kunnen er vaak ook nog eens voor zorgen dat jij jouw reis optimaal kunt beleven. Heb jij deze reisgadgets al in je koffer zitten?

1. Telefoon accessoires

Misschien wel een van de belangrijkste gadgets die je mee op reis neemt is je telefoon: en je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat die niet in duizend stukjes mee naar huis gaat. Kijk dus eerst naar de juiste bescherming voor je telefoon zoals een goed hoesje zoals het iPhone 11 hoesje van Casimoda. Maar denk ook aan andere accessoires zoals schoonmaakmaterialen, screen protectors en een extra set oordopjes bijvoorbeeld.

2. Het bottle light

Zeker wanneer je regelmatig ‘s avonds in het donker op weg bent of buiten kampeert is het fijn om wel wat sfeerverlichting om je heen te hebben. Het bottle light is een multifunctionele gadget: ten eerste is het een fles waar je jouw water in kunt doen, en ten tweede kun je deze wanneer leeg omtoveren tot een sfeerlamp. Maar dat is niet alles: je kunt de bottle light ook gebruiken als nachtlampje of klein zaklampje. Daarnaast kun je ‘m gewoon opladen via de usb lader!

3. Lockjaww telefoonhouder

Staat er een lange vlucht of treinreis op de planning? Dan wil je natuurlijk wel comfortabel die gedownloade Netflix films kunnen kijken. Maar om dit een beetje ontspannen te doen kun je wel wat hulp gebruiken. Met de Lockjaww telefoonhouder heb jij een houder bij die je aan het vliegtuig tafeltje kunt klemmen. Zo kun je lekker onderuit zakken en genieten van je favoriete films of series.

4. Een e-reader

De meest vernuftige gadget is het niet, maar de e-reader is echt wel ontzettend fijn op reis. Zo kun je al je boeken lezen zonder dat de batterij zomaar leeg gaat. Daarnaast kun je de e-reader ook gewoon gebruiken wanneer de felle zon op het scherm schijnt of wanneer je ‘s avonds in het donker zit.

5. Packing cubes

De handige packing cubes helpen je met het ordenen van je bagage. Je kunt verschillende kleuren gebruiken voor verschillende soorten kleding: je ondergoed gaat in de gele cube bijvoorbeeld, en t-shirts mogen in de oranje cube. Zo weet je onderweg precies wat je waar kunt vinden en houdt je daarnaast ook nog eens wat ruimte over in je koffer.

6. De pocket blanket

Met de pocket blanket kun jij altijd en overal zitten om even te genieten van een hapje eten. Het is namelijk een waterdicht picknickkleed dat niet alleen erg licht van gewicht is, maar ook nog eens zo klein op te vouwen is dat hij in je broekzak past. De pinnetjes op de hoeken zorgen ervoor dat je de pocket blanket in no-time in de grond vastgezet hebt; en kan hierdoor ook nog eens als grondzeil voor je tent functioneren. Wat is jouw favoriete reisgadget?