Strandvakanties Maleisië

Er zijn 8 items gevonden
Prijs
Kuala Lumpur en Langkawi Deluxe

Inclusief vluchten. Combineer de prachtige stad Kuala Lumpur met een strandvakantie op het tropische koraal eiland Langkawi. De transfers en uw deluxe accommodaties worden door ons geregeld.

Verzendkosten: gratis
€ 1401,00 bij 333Travel.nl
Kuala Lumpur en Penang

Inclusief vluchten. Combineer uw strandvakantie op het tropsiche eiland Penang met een kort verblijf in de indrukwekkende stad Kuala Lumpur! Een geweldige reis voor mensen die wel iets willen zien, maar daarnaast willen genieten van de prachtige stranden.

Verzendkosten: gratis
€ 1038,00 bij 333Travel.nl
Holiday Villa Resort

Langkawi maakt onderdeel uit van Langkawi archipel. Het eiland heeft prachtige tropische stranden, een prima bestemming voor een strandvakantie.

Verzendkosten: gratis
€ 1122,00 bij 333Travel.nl
Meritus Pelangi Beach Resort

Een strandvakantie in het 5-sterren Pelangi Beach Resort. Het resort is gelegen in een prachtige tuin en gebouwd in een traditioneel Maleisische stijl.

Verzendkosten: gratis
€ 1422,00 bij 333Travel.nl
Holiday Inn Penang

Een heerlijke strandvakantie met verblijf in het Holiday Inn Penang, een prima 4* familiehotel. Gelegen aan het zandstrand van Batu Ferringhi. In de directe omgeving bevinden zich diverse bars en restaurant, evenals de gezellige avondmarkt.

Verzendkosten: gratis
€ 1029,00 bij 333Travel.nl
Kuala Lumpur en Langkawi

Inclusief vluchten. Combineer de prachtige stad Kuala Lumpur met een strandvakantie op het tropische koraal eiland Langkawi! Uw hotels en transfers worden door ons geregeld.

Verzendkosten: gratis
€ 1069,00 bij 333Travel.nl
Kuala Lumpur en Penang Deluxe

Inclusief vluchten. Combineer uw strandvakantie op het tropische eiland Penang met een kort verblijf in de indrukwekkende stad Kuala Lumpur. Tijdens deze reis verblijft u in comfortabele, luxe accommodaties.

Verzendkosten: gratis
€ 1341,00 bij 333Travel.nl
Parkroyal Penang

Een prima resort om te genieten van een heerlijke strandvakantie aan de mooie stranden van het eiland Penang. Vanuit uw hotel kunt u diverse excursies maken in het achterland van Penang.

Verzendkosten: gratis
€ 1178,00 bij 333Travel.nl