Golfreizen naar Zuid-Afrika

Er zijn 15 items gevonden
Reisduur
Aantal sterren
Prijs
De Zalze Lodge - golfen & dineren

Deze topper ligt tussen de wijngaarden en aan de baan. Wij hebben voor u een aantrekkelijk golf- en dinerpackage samengesteld!

Verzendkosten: gratis
€ 1436,00 bij Pinhigh.nl
Fancourt Hotel & Country Club

Verblijf aan de befaamde tuinroute in het Fancourt golfparadijs met 3 eigen topbanen van Gary Player! Ook: vele restaurants en wellness.

Verzendkosten: gratis
€ 579,00 bij Pinhigh.nl
Pumba Private Game Reserve Water Lodge

Prachtig privénatuurreservaat middenin de bush en uniek gelegen aan groot meer. U verblijft op all-inclusive basis. Dagelijks 2 game drives.

Verzendkosten: gratis
€ 1002,00 bij Pinhigh.nl
Erinvale Estate Hotel & Spa

In het wijnplaatsje Somerset West, op een half uurtje van Stellenbosch ligt deze in Kaap-Hollandse stijl gebouwde lodge aan de baan.

Verzendkosten: gratis
€ 639,00 bij Pinhigh.nl
Golf & game in het noorden

Golfen op banen met hoge notering in de top 10 én mooie safari's in het malariavrije Pilanesberg National Park. Goed te combineren met onze andere Zuid-Afrika reizen.

Verzendkosten: gratis
€ 1299,00 bij Pinhigh.nl
Oubaai Hotel, Golf & Spa

Indrukwekkend en luxueus golfresort met een Ernie Els linksbaan voor de deur. Goede uitvalsbasis voor trips aan de prachtige tuinroute.

Verzendkosten: gratis
€ 542,00 bij Pinhigh.nl
Combireis Vineyard Hotel/Oude Werf Hotel

Kaapse pracht! Voor een culturele en culinaire beleving boekt u deze mooie combireis met verblijf in Kaapstad en Stellenbosch en golf op de beste banen in de regio.

Verzendkosten: gratis
€ 1099,00 bij Pinhigh.nl
Pumba Private Game Reserve Bush Lodge

Mooi en luxe privénatuurreservaat middenin de bush en aan een waterhole. U verblijft op all-inclusive basis. Dagelijks 2 game drives.

Verzendkosten: gratis
€ 1002,00 bij Pinhigh.nl
Arabella Golfhotel & Spa

Imposant 5-sterren golfresort met uitstekende service, goede cuisine en spectaculaire setting aan één van de topbanen in de Westkaap.

Verzendkosten: gratis
€ 679,00 bij Pinhigh.nl
Combireis De Zalze Lodge/Fancourt Hotel

Een geweldige combinatie: verblijf aan de wijn- en tuinroute in respectievelijk een wijnlodge en een topgolfresort met 3 eigen golfbanen!

Verzendkosten: gratis
€ 1249,00 bij Pinhigh.nl
De Zalze Lodge

Zeer aantrekkelijk geprijsde lodge gelegen in een eigen wijngebied en aan een uitdagende parklandbaan. Al jaren een topper!

Verzendkosten: gratis
€ 425,00 bij Pinhigh.nl
Steenberg Hotel

In het wijngebied Constantia ligt dit oudste wine estate van Zuid-Afrika met uitstekende gastronomie en eigen 18-holesbaan.

Verzendkosten: gratis
€ 749,00 bij Pinhigh.nl
9-daagse rondreis Zuid-Afrika

Prachtige rondreis met de hoogtepunten van het noordoosten van Zuid-Afrika: de Panorama route, safari's op toplocatie en golf!

Verzendkosten: gratis
€ 1949,00 bij Pinhigh.nl
13-daagse rondreis Zuid-Afrika

Zeer complete 13-daagse golfrondreis langs de wijn- en tuinroute met bezoek aan alle highlights die de Westkaap te bieden heeft.

Verzendkosten: gratis
€ 1649,00 bij Pinhigh.nl
14-daagse luxe golfreis in stijl rondom de Kaap

Beleef Kaapstad, de wijn- en tuinroute in stijl met verblijf in exclusieve vijfsterren lodges. Geniet van excellente cuisine en wijnen en van de beste golfbanen in de Kaap.

Verzendkosten: gratis
€ 3609,00 bij Pinhigh.nl