Vakantiehuizen Duitsland

Er zijn 204 items gevonden
Type reis
Prijs
Vakantiehuisje RDH010

Dit gezellige drie persoons kindvriendelijk vakantieappartement ligt op het vakantiepark Hambachtal.Vakantiepark Hambachtal ligt midden in Hunsrück tegen een heuvel, waardoor veel parkfacciliteiten met trappen te bereiken zijn. Het park ligt aan een klein stuwmeer en wordt omgeven door bossen, de perfecte omgeving om te wandelen en te fietsen. In het centrumgebouw vind u onder andere een buffetrestaurant, een binnenspeeltuin en bowlingbaan. Voor de jongeren is er een ChillZone waar ze gratis kunnen gamen, muziek luisteren en chillen. Voor de kleintjes zijn er binnen- en buitenspeeltuinen en ze kunnen naar de Holly Kids Club waar dagelijks allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Met het hele gezin kunt u gratis gebruik maken van het tropisch zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan en bubbelbad. Daarnaast beschikt het park over tennisbanen, midgetgolf en andere speel- en sportvelden en vismogelijkheden.

Verzendkosten: gratis
€ 70,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS002

-

Verzendkosten: gratis
€ 190,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD112B

Verheug u op een verkwikkende vakantie in één van onze gezellige, 2010 opnieuw ingerichte vakantiewoningen. Ons mooie vakwerkhuis ligt rustige gelegen in een klein dorp midden in Sauerland vlakbij de Hennessee. Op onze boerderij hebben wij veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kalfjes, katten, hond, hazen, en een pony (Nancy) die ook bereden kan worden. In de tuin staat een uitnodigende zithoek. In de directe omgevingen zijn veel wandel- en fietspaden en -routes, zoals bijv. de SauerlandRadring en in de winter kan men veel plezier beleven op de vele pistes. Het het fietsen en rodelen rijden stellen wij gratis fietsen en rodelsleetjes ter beschikking. Deze woning is geschikt voor een bezetting van 4 personen. Indien u voor vijf personen boekt, wordt er een extra bed voor u in de woning geplaatst.

Verzendkosten: gratis
€ 120,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje RDH001

Dit mooie vier persoons vakantiehuis ligt op vakantiepark Hambachtal net ten zuiden van de Eifel. Gelegen in een bosrijk natuurpark is het vakantiepark de perfecte uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs. Het park biedt gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan, bubbelbad en verschillende sauna's. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten zoals binnen- en buitenspeeltuinen en een kinderclub. Voor jongeren is er een ChillZone waar ze gratis kunnen gamen, muziek luisteren en kunen chillen met elkaar. Daarnaast kan er gebruikt gemaakt worden van bowlingbanen, midgetgolf baan, tennisbaan en diverse ander speel- en sportvoorzieningen en vismogelijkheden.

Verzendkosten: gratis
€ 92,50 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS280

Dit leuke vier persoons vakantiehuis staat in het gezellige dorp Silbach. Silbach is een gezellig, typisch Sauerlands plaatsje met een aantal gezellige winkeltjes en restaurants. Van hieruit is het er heerlijk wandelen of fietsen. Wandelroutes starten zo ongeveer voor de deur van het vakantiehuis. De afstand tot het skigebied van Winterberg bedraagt ongeveer acht kilometer. Het centrum van Winterberg heeft talrijke winkels, boetiekjes en restaurants. Dit superleuke vakantiehuisje is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 73,60 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS292

-

Verzendkosten: gratis
€ 92,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje RDH009

Dit gezellige vier persoons vakantiehuis ligt op het vakantiepark Hambachtal vlakbij het historische stadje Trier. Tegen een heuvel midden in de Hunsrück ligt het vakantiepark Hambachtal. Omringd door prachtige bossen en aan de rand van een klein stuwmeer is het een ideale omgeving om te wandelen en te fietsen. In het centrumgebouw vind u onder andere een buffetrestaurant, binnenspeeltuin en voor jongeren een ChillZone waar ze gratis kunnen gamen, muziek luisteren en chillen. Ook kan gratis gebruik gemaakt worden van een groot zwemparadijs met glijbaan, wildwaterbaan en bubbelbad. Daarnaast beschikt het vakantiepark over verschillende speel- en sportvelden, tennisbanen, vismogelijkheden en een bowlingbaan.

Verzendkosten: gratis
€ 92,50 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE076

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 125,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS001

-

Verzendkosten: gratis
€ 115,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD018

- Reisduur:

Verzendkosten: gratis
€ 100,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD112D

Verheug u op een verkwikkende vakantie in onze gezellige, in 2010 opnieuw ingerichte vakantiewoningen. Dit appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 38m2. Ons mooie vakwerkhuis ligt rustige gelegen in een klein dorp midden in Sauerland vlakbij de Hennessee. Op onze boerderij hebben wij veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kalfjes, katten, hond, hazen, en een pony (Nancy) die ook bereden kan worden. In de directe omgevingen zijn veel wandel- en fietspaden en -routes, zoals bijv. de SauerlandRadring en in de winter kan men veel plezier beleven op de vele pistes. Het het fietsen en rodelen rijden stellen wij gratis fietsen en rodelsleetjes ter beschikking.

Verzendkosten: gratis
€ 120,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE079

- Reisduur:

Verzendkosten: gratis
€ 125,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS219

Op slechts  drie kilometer van de misschien wel bekendste wintersportplaats van Duitsland: Winterberg, en  drie kilometer van de Hillestausee vind u dit leuke vijf persoons vakantieappartement. Winterberg ligt op nog geen vijf minuten afstand. Een prachtige locatie voor uw wintersport, maar zeker ook voor een onvergetelijke zomervakantie. De omgeving biedt een tal aan adembenemende activiteiten en wandel- en mountainbiketochten. In de Hillestausee kunt u zwemmen, vissen, waterskiën, surfen en nog veel meer! Geniet van een actieve vakantie met vrienden of familie en maak prachtige herinneringen!

Verzendkosten: gratis
€ 83,20 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS230

-

Verzendkosten: gratis
€ 92,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS012

Op slechts 3km van de misschien wel bekendste wintersportplaats van Duitsland: Winterberg, en 3km van de Hillestausee vind u dit bovengemiddeld luxe vakantiehuis. Het vakantiehuis is uitgerust met alle denkbare luxe, een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een fijne badkamer. Winterberg ligt op nog geen 5min afstand. Een prachtige locatie voor uw wintersport, maar zeker ook voor een onvergetelijke zomervakantie. De omgeving biedt een tal aan adembenemende aktiviteiten en wandel- en mountainbiketochten. In de Hillestausee kunt u zwemmen, vissen, waterskien, surfen en nog veel meer! Geniet van een actieve vakantie met vrienden of familie en maak prachtige herinneringen!

Verzendkosten: gratis
€ 345,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS281

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 64,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS291

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 73,60 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje RDH008

Dit gerenoveerde vier persoons vakantiehuis ligt op Ferienpark Hambachtal ten zuiden van Eifel. Vakantiepark Hambachtal is prachtig gelegen aan een klein stuwmeer midden in de Hunsrück en wordt omgeven door bossen. Ideaal om te wandelen en te fietsen. Op het vakantiepark heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs met onder andere een glijbaan, wildwaterbaan en en bubbelbad. Voor kinderen organiseert de Holly Kids Club verschillende activiteiten, voor jongeren is er een ChillZone waar ze gratis kunnen gamen, muziek luisteren en chillen. Daarnaast beschikt het vakantiepark over tennisbanen, verschillende speel- en sportvelden, vismogelijkheden en een bowlingbaan. Vanuit het park zijn vele gezellige uitstapjes te maken.

Verzendkosten: gratis
€ 117,50 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS211

-

Verzendkosten: gratis
€ 83,20 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS215

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 92,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD112A

Verheug u op een verkwikkende vakantie in onze gezellige, in 2010 opnieuw ingerichte vakantiewoningen. Dit appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 95m2. Ons mooie vakwerkhuis ligt rustige gelegen in een klein dorp midden in Sauerland vlakbij de Hennessee. Op onze boerderij hebben wij veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kalfjes, katten, hond, hazen, en een pony (Nancy) die ook bereden kan worden. In de tuin staat een uitnodigende zithoek. In de directe omgevingen zijn veel wandel- en fietspaden en -routes, zoals bijv. de SauerlandRadring en in de winter kan men veel plezier beleven op de vele pistes. Het het fietsen en rodelen rijden stellen wij gratis fietsen en rodelsleetjes ter beschikking.

Verzendkosten: gratis
€ 210,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD112C

Verheug u op een verkwikkende vakantie in onze gezellige, in 2010 opnieuw ingerichte vakantiewoningen. Dit appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 70m2. Ons mooie vakwerkhuis ligt rustige gelegen in een klein dorp midden in Sauerland vlakbij de Hennessee. Op onze boerderij hebben wij veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kalfjes, katten, hond, hazen, en een pony (Nancy) die ook bereden kan worden. In de tuin staat een uitnodigende zithoek. In de directe omgevingen zijn veel wandel- en fietspaden en -routes, zoals bijv. de SauerlandRadring en in de winter kan men veel plezier beleven op de vele pistes. Het het fietsen en rodelen rijden stellen wij gratis fietsen en rodelsleetjes ter beschikking.

Verzendkosten: gratis
€ 180,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje RDH003

Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschap met veel hoogteverschillen waardoor de omgeving prachtige natuur en uitgezichten biedt. De parkfaciliteiten zijn daardoor bereikbaar via trappen. Gelegen midden in de bossen aan de rand van een klein stuwmeertje is dit vakantiepark ideaal om te wandelen en te fietsen. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt toegang tot het subtropish zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan, bubbelbad en diverse sauna's. Voor kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd door de Holly Kids Club en zijn er binnen- en buitenspeeltuinen. Jongeren kunnen gratis gamen, muziek luisteren en chillen in de ChillZone. Ook beschikt het park over een buffetrestaurant, bowlingbaan, tennisbaan, midgetgolfbaan, diverse speel- en sportbanen en vismogelijkheden.

Verzendkosten: gratis
€ 70,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS222

-

Verzendkosten: gratis
€ 120,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS224

-

Verzendkosten: gratis
€ 156,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje RDH004

Dit mooie zes persoons vakantiehuis ligt op vakantiepark Hambachtal net ten zuiden van de Eifel. Gelegen midden in de Hunsbrück en omringd door bossen is vakantiepark Hambachtal een ideale locatie om te wandelen en te fietsen. Ferienpark Hambachtal is gelegen in een glooiend landschap met veel hoogteverschillen waardoor de omgeving prachtige natuur en uitgezichten biedt. De parkfaciliteiten zijn daardoor bereikbaar via trappen.Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkt gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs met  een wildwaterbaan, glijbanen, bubbelbad en diverse sauna's.Voor kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd door de Holly kids Club en zijn er verschillende binnen- en buitenspeeltuinen. Jongeren kunnen in de Chillzone gratis gamen, muziek luisteren en chillen. Op het park zijn meerdere speel- en sportvelden te vinden, is er een bowlingbaan, een (mini) supermarkt, midgetgolfbaan, vismogelijkheden en een buffetrestaurant.

Verzendkosten: gratis
€ 125,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE021

-

Verzendkosten: gratis
€ 140,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE046

-

Verzendkosten: gratis
€ 374,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE077

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 153,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS257

- Reisduur:

Verzendkosten: gratis
€ 87,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS279

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 92,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje RDH011

Dit gezellige twee persoons vakantie appartement ligt op het vakantiepark Hambachtal vlakbij het historische stadje Trier. Gelegen tegen een heuvel midden in het bosrijke Hunsrück, aan de rand van een klein stuwmeer ligt het vakantiepark op een perfecte locatie om te wandelen en fietsen.  Op het vakantiepark biedt gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs met glijbanen, een wildwaterbaan, bubbelbad en verschillende sauna's. In het centrumgebouw zijn onder andere een buffetrestaurant, binnenspeeltuin en bowlingbaan. Er kan gebruik worden gemaakt van tennisbanen, midgetgolf baan, diverse andere speel- en sportvelden en vismogelijkheden. Vanuit het park zijn er vele mogelijkheden om in de uitnodigende omgeving uitstapjes te maken.

Verzendkosten: gratis
€ 60,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS011

Op slechts 3km van de misschien wel bekendste wintersportplaats van Duitsland: Winterberg, en 3km van de Hillestausee vind u dit bovengemiddeld luxe vakantiehuis. Het vakantiehuis is uitgerust met alle denkbare luxe, een ruime woonkamer, een goed uitgeruste keuken en een fijne badkamer. Winterberg ligt op nog geen 5min afstand. Een prachtige locatie voor uw wintersport, maar zeker ook voor een onvergetelijke zomervakantie. De omgeving biedt een tal aan adembenemende activiteiten en wandel- en mountainbiketochten. In de Hillestausee kunt u zwemmen, vissen, waterskiën, surfen en nog veel meer! Geniet van een actieve vakantie met vrienden of familie en maak prachtige herinneringen!

Verzendkosten: gratis
€ 360,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE078

- Reisduur:

Verzendkosten: gratis
€ 125,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS225

- Reisduur:

Verzendkosten: gratis
€ 168,75 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE048

- Duitsland

Verzendkosten: gratis
€ 331,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE015

In één van de allermooiste plaatjes van de Eifel tegen het stuwmeer van de Rur, ligt dit schitterende vakwerk-zomerhuis.

Verzendkosten: gratis
€ 140,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD019C

Heerlijk met uw gezin of vrienden ontspannen in het prachtige Natuurpark Diemelsee? Dat kan uitstekend vanuit dit prachtig gelegen drie persoons vakantiehuis! De bergen, bossen en de Diemelsee dagen u uit. Dit comfortabele vakantiehuis ligt op de boerderij in een rustige, idyllische omgeving en toch dicht bij de populaire skigebieden. Willingen op negen kilometer en Winterberg op slechts 30-45 minuten autorijden. Voor de kinderen is er op de boerderij volop vermaak. Denk daarbij aan de vele soorten dieren en een uitgebreide speelplaats. Er is tevens een overdekt zwembad met een sauna en solarium waar u gedurende de zomermaanden volop gebruik van kunt maken! Doen!

Verzendkosten: gratis
€ 200,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje NWD019F

Heerlijk met uw gezin of vrienden ontspannen in het prachtige Natuurpark Diemelsee? Dat kan uitstekend vanuit dit prachtig gelegen zes persoons vakantiehuis! De bergen, bossen en de Diemelsee dagen u uit. Dit comfortabele vakantiehuis ligt op de boerderij in een rustige, idyllische omgeving en toch dicht bij de populaire skigebieden. Willingen op negen kilometer en Winterberg op slechts 30-45 minuten autorijden. Voor de kinderen is er op de boerderij volop vermaak. Denk daarbij aan de vele soorten dieren en een uitgebreide speelplaats. Er is tevens een overdekt zwembad met een sauna en solarium waar u gedurende de zomermaanden volop gebruik van kunt maken! Doen!

Verzendkosten: gratis
€ 256,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE037

In het grote natuurpark Ardennnen-Eifel, op een paar kilometer van de Duits-Belgische grens treft u dit mooie vakantiehuis aan.

Verzendkosten: gratis
€ 200,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE066

Deze gezellige vier persoons vakantiehuizen staan op Waldferienpark Gerolstein. Voor een flinke portie natuur, cultuur én romantiek komt u naar Waldferienpark Gerolstein! Het prachtige, rustgevende natuurgebied rond Gerolstein is ideaal voor  wandel- en mountainbike liefhebbers. Ook vindt u in de omgeving voldoende mogelijkheden voor tripjes met het hele gezin. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Action en Fun Center in Grüflingen, Phantasialand in Brühl en Eifelpark Gondorf. De tocht over de landelijke weggetjes van het Eifel- en Moezelgebied, leiden u langs pittoreske dorpjes, eeuwenoude grotten, vulkanen en burchten. Afhankelijk van de sneeuwval is het hier in de winter zelfs mogelijk om te skiën, snowboarden en te langlaufen!

Verzendkosten: gratis
€ 176,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE067

Deze gezellige vijf persoons vakantiehuizen staan op Waldferienpark Gerolstein. Voor een flinke portie natuur, cultuur én romantiek komt u naar Waldferienpark Gerolstein! Het prachtige, rustgevende natuurgebied rond Gerolstein is ideaal voor  wandel- en mountainbike liefhebbers. Ook vindt u in de omgeving voldoende mogelijkheden voor tripjes met het hele gezin. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Action en Fun Center in Grüflingen, Phantasialand in Brühl en Eifelpark Gondorf. De tocht over de landelijke weggetjes van het Eifel- en Moezelgebied, leiden u langs pittoreske dorpjes, eeuwenoude grotten, vulkanen en burchten. Afhankelijk van de sneeuwval is het hier in de winter zelfs mogelijk om te skiën, snowboarden en te langlaufen!

Verzendkosten: gratis
€ 124,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE068

Deze gezellige zes persoons vakantiehuizen staan op Waldferienpark Gerolstein. Voor een flinke portie natuur, cultuur én romantiek komt u naar Waldferienpark Gerolstein! Het prachtige, rustgevende natuurgebied rond Gerolstein is ideaal voor  wandel- en mountainbike liefhebbers. Ook vindt u in de omgeving voldoende mogelijkheden voor tripjes met het hele gezin. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het Action en Fun Center in Grüflingen, Phantasialand in Brühl en Eifelpark Gondorf. De tocht over de landelijke weggetjes van het Eifel- en Moezelgebied, leiden u langs pittoreske dorpjes, eeuwenoude grotten, vulkanen en burchten. Afhankelijk van de sneeuwval is het hier in de winter zelfs mogelijk om te skiën, snowboarden en te langlaufen!

Verzendkosten: gratis
€ 124,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE073

Vergeet de dagelijkse hektiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vakantiehuis voor twee personen. In zomer, maar ook in de winter is de Vulkaaneifel een echt vakantieparadijs. Een vakantie in en met de natuur! Het vakantiehuis biedt voor iedere natuur- en wandelliefhebber een ideaal uitgangspunt, maar ook de mogelijkheid om gewoon gezellig op het zonnige terras of het balkon te zitten en te genieten van de rust en de omgeving. Wij zijn ervan overtuigd, dat u dit mooie en rustig gelegen vakantiehuis uitstekend zal bevallen.

Verzendkosten: gratis
€ 256,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE075

Vergeet de dagelijkse hektiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vakantiehuis gebouwd in Tirolse stijl. In zomer, maar ook in de winter is de Vulkaaneifel een echt vakantieparadijs. Een vakantie in en met de natuur! Het vakantiehuis biedt voor iedere natuur- en wandelliefhebber een ideaal uitgangspunt, maar ook de mogelijkheid om gewoon gezellig op het zonnige terras of het balkon te zitten en te genieten van de rust en de omgeving. Wij zijn ervan overtuigd, dat U dit mooie en rustig gelegen vakantiehuis uitstekend zal bevallen.

Verzendkosten: gratis
€ 613,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DKS003

Deze comfortabele vier persoons gelijkvloerse bungalows staan op Eifelpark Kronenburger See dat uitkijkt over een prachtig stuk Duitse natuur: Natuurpark Nordeeifel. Aan de voet van het park ligt stuwmeer Kronenburger See. In dit meer kunt u een heerlijke, verfrissende duik nemen of uw favoriete watersport beoefenen. Afhankelijk van de sneeuwval is dit ook de ideale uitvalsbasis voor uw wintersportvakantie!

Verzendkosten: gratis
€ 80,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DW002

Aan de rand van de plaats Winterberg (Hochsauerland), nabij het centrum van het dorp, vindt u Bergresort Winterberg. Met 28 appartementen verdeeld over vier gebouwen vindt u in dit kleinschalige complex alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Vanaf uw riante balkon kijkt u uit over het dorp Winterberg met alle centrumvoorzieningen op nog geen 10 minuten loopafstand. De noordzijde van het complex grenst direct aan de natuur.

Verzendkosten: gratis
€ 122,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS014

Dit apartement is in gericht in karakteristieke oude stijl met moderne faciliteiten en is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke tijd in Duitsland voor jong én oud. Door de centrale ligging tussen prachtige natuur- en skigebieden zijn vele (actieve) uitstapjes al snel gemaakt. Het appartement is luxe maar knus opgezet met een comfortabele hoekbank en een heerlijk ligbad. Het appartement in het oude Stadshuis biedt een unieke ervaring door de ligging in het centrum van het oude stadje Arnsberg. Welkom in Sauerland!

Verzendkosten: gratis
€ 150,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS287

Dit mooie vier persoons vakantieappartement, met mooi balkon, ligt in de onmiddellijke nabijheid van de skiliften en bij de Skiliftkarrussell. Op korte afstand bereikt u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op loopafstand van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 92,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS295

Vanuit dit prachtige acht persoons vakantiehuis in Neuastenberg (bij Winterberg) heeft u een schitterend uitzicht over het zuidelijke Sauerland. Een korte vakantie of paar dagen er tussen uit? De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden. Wandel- en fietsroutes starten voor de deur. Skien kan in Neuastenberg zelf in het skigebied Postwiese, maar ook langlaufmogelijkheden zijn direct bij deze accommodatie te vinden. U geniet in het gemoedelijke en sfeervolle vakantiehuis van een aangenaam verblijf.

Verzendkosten: gratis
€ 285,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS294

Vanuit dit prachtige acht persoons vakantiehuis met schitterende tuin, in Neuastenberg (bij Winterberg) heeft u een schitterend uitzicht over het zuidelijke Sauerland. De kinderen kunnen zich naar hartelust vermaken in de tuin met een glijbaantje, schommel en klimrek. Een korte vakantie of een weekje ertussen uit? De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden. Wandel- en fietsroutes starten voor de deur. Skien kan in Neuastenberg zelf in het skigebied Postwiese, maar ook langlaufmogelijkheden zijn direct bij deze accommodatie te vinden. U geniet in het gemoedelijke en sfeervolle vakantiehuis van een aangenaam verblijf.

Verzendkosten: gratis
€ 259,50 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS297

Dit luxe twee persoons appartement bevindt zich opVakantiepark Winterberg in Sauerland en is prachtig gelegen op een toplocatie wat betreft het skiën. Het Vakantiepark bestaat uit een centraal receptie en drie gebouwen met ieders tien luxe appartementen. Vakantiepark Winterberg ligt op zeven minuten loopafstand van de skiliften en van de Skiliftkarrussell. Op korte afstand ligt ook de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op loopafstand van Vakantiepark Winterberg. Ferienpark Winterberg is dus een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 69,60 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS298

Dit luxe vijf persoons appartement bevindt zich opVakantiepark Winterberg in Sauerland en is prachtig gelegen op een toplocatie wat betreft het skiën. Het Vakantiepark bestaat uit een centraal receptie en drie gebouwen met ieders tien luxe appartementen. Vakantiepark Winterberg ligt op zeven minuten loopafstand van de skiliften en van de Skiliftkarrussell. Op korte afstand ligt ook de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op loopafstand van Vakantiepark Winterberg. Ferienpark Winterberg is dus een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 124,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DE087

Compleet vernieuwde vijf persoons bungalow gelegen op Bungalowpark Felsenhof. Dit autovrije familiepark is helemaal voor u weggelegd! Met de aanwezigheid van het enthousiaste animatieteam, openluchtzwembad en de mooie speeltuin vervelen ook uw kinderen zich hier geen moment. U gaat gegarandeerd een veelzijdige vakantie tegemoet! In de omgeving zijn vele activiteiten te ondernemen en aan het eind van de dag geniet u van de bungalow en het vakantiepark.

Verzendkosten: gratis
€ 175,00 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS202

Dit luxe twee persoons vakantieappartement, met mooi balkon, ligt in de onmiddellijke nabijheid van de skiliften en bij de Skiliftkarrussell tegenover het hotel "De Brabanter" onder de St. George's Hill. Op korte afstand bereikt u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op loopafstand van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 73,60 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS209

Dit luxe drie persoons vakantieappartement, met mooi balkon, ligt in de onmiddellijke nabijheid van de skiliften en bij de Skiliftkarrussell tegenover het hotel "De Brabanter" onder de St. George's Hill. Op korte afstand bereikt u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op loopafstand van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 73,60 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS235

Vanuit dit prachtige vijf persoons appartement in Neuastenberg (bij Winterberg) heeft u een schitterend uitzicht over het zuidelijke Sauerland. Een korte vakantie of paar dagen er tussen uit? De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden. Wandel- en fietsroutes starten voor de deur. Skien kan in Neuastenberg zelf in het skigebied Postwiese, maar ook langlaufmogelijkheden zijn direct bij deze accommodatie te vinden. U geniet in het gemoedelijke en sfeervolle appartement van een aangenaam verblijf.

Verzendkosten: gratis
€ 100,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS241

Dit luxe vier persoons vakantieappartement, met mooi balkon, ligt in de onmiddellijke nabijheid van de skiliften en bij de Skiliftkarrussell. Op korte afstand bereikt u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt eveneens op loopafstand van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 100,80 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS244

Dit luxe vier persoons vakantieappartement op de eerste verdieping, met een mooi balkon, ligt op korte afstand van u de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum van Winterberg met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt ook op loopafstand van het appartement. De skiliften en de Skiliftkarrussell liggen op ongeveer 700 meter van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 73,60 bij Heeftualgeboekt.nl
Vakantiehuisje DS248

Dit luxe vier persoons vakantieappartement, op de begane grond, ligt op 400 meter van de skiliften en bij de Skiliftkarrussell. Eveneens op 400 meter afstand ligt de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum, met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt op een kilometer afstand van het appartement. Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Sauerland of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

Verzendkosten: gratis
€ 120,00 bij Heeftualgeboekt.nl