Op fietsvakantie door Thailand

Er zijn 7 items gevonden
Reisduur
Prijs
Groepsreis Thailand Avontuurlijk ; De hoogtepunten van Siam

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een heerlijk afsluitend verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk maak je kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt tijdens deze Thailand groepsreis boeddhistische tempelcomplexen, bedrijvige markten en smult van misschien wel het lekkerste eten ter wereld. Liefhebbers kiezen voor een optionele trektocht, waarbij je kennis maakt met de kleurrijke bergstammen in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren met een exotische cocktail op het strand van het eiland Koh Samed. Welkom in het ‘Land van de Glimlach’!

Verzendkosten: gratis
€ 1299,00 bij Shoestring.nl
Rondreis THAILAND - 15 dagen; Het 'Land van de Glimlach'

Een prima combinatie van de culturele hoogtepunten van Thailand met een zalig verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuktuk kun je kennismaken met het bruisende Bangkok. Je bezoekt het monumentale Ayutthaya en kunt de kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het op deze Thailand rondreis luieren met een exotische cocktail op het eiland Koh Samed. Welkom in het ‘Land van de Glimlach’!

Verzendkosten: gratis
€ 1195,00 bij Koningaap.nl
Best Deal Thailand

Inclusief vluchten. Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Thailand voor een zeer scherpe prijs! U verblijft in Bangkok, Chiang Mai en Hua Hin. Inclusief de zeer geliefde fietsexcursie in Chiang Mai.

Verzendkosten: gratis
€ 884,00 bij 333Travel.nl
Familiereis NOORD-THAILAND - 15 dagen; Boeddha's, palmen en watervallen

Dit is een Thailand familiereis voor gezinnen met kinderen tot 19 jaar. Deze tweeweekse rondreis combineert de hoogtepunten van Thailand met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt boeddhistische tempels en kunt kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende optionele trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren op het tropische eiland Koh Samed.

Verzendkosten: gratis
€ 1345,00 bij Koningaap.nl
Peddels en Pedalen in Sri Lanna National Park

Tijdens deze dagtour gaat u ontspannen per fiets en per kajak de schitterende omgeving van het Sri Lanna National Park verkennen. Deze excursie is ook geschikt voor kinderen.

Verzendkosten: gratis
€ 110,00 bij 333Travel.nl
Sukhothai en Phitsanulok Tour

De perfecte tour om de eerste hoofdstad van Thailand, Sukhothai, te ontdekken. U bezoekt o.a. de Wat Haripunchai in Lamphun en de jungle markt in Thung Kwian waar de meest exotische producten worden verkocht. In Sukhothai bezichtigd u de overblijfselen van de 700 jaar oude stad per fiets!

Verzendkosten: gratis
€ 252,00 bij 333Travel.nl
Best Deal Thailand

Maak gebruik van deze 'Best Deal': een prachtige rondreis door Thailand voor een zeer scherpe prijs! U verblijft in Bangkok,Chiang Mai en Hua Hin en een fietsexcursie in Chiang Mai is inbegrepen.

Verzendkosten: gratis
€ 262,00 bij 333Travel.nl